Àrea col·legiats

Notícies

XII PREMIOS NACIONALES DE ARTESANIA DE ESPAÑA

 XII PREMIOS NACIONALES DE ARTESANIA DE ESPAÑA

Noticies - Noticies JORGC

Termini per presentar candidatures: 7 d'agost.

El Ministeri d'Indústria, Comerç i Turisme, a través de l'Escola d'Organització Industrial (EOI) i la seva àrea de promoció de l'artesania, Fundesarte, ha convocat els XII PREMIOS NACIONALES DE ARTESANIA, per tal de donar reconeixement institucional a les actuacions més destacades en el camp de l'artesania contemporània.

Amb aquesta convocatòria, el Ministeri busca impulsar el desenvolupament i la competitivitat de les petites i mitjanes empreses artesanes i incentivar-hi la innovació, el disseny i la seva capacitat d'adaptació al mercat.

Inscripcions i bases a la web dels premis: www.premiosnacionalesdeartesania.com.

Categories:

  1. Premi Nacional d'Artesania: el màxim guardó, atorgat al conjunt d'una obra consolidada.
  2. Premi Producte: per aquells productes o col·leccions realitzats i comercialitzats en els dos anys anteriors a la convocatòria
  3. Premi a l'Emprenedoria: reconeix a l'emprenedor o empresa emprenedora que hagi destacat per la introducció de nous conceptes en el sector, així com la seva capacitat d'aportar solucions noves
  4. Premi Promociona en els seus dos vessants, per a entitats públiques i per a entitats privades, per a institucions que contribueixin de forma significativa a la promoció i posada en valor de l'artesania.