Àrea col·legiats

Notícies

VINS AMB JOIES by JUDjoies

VINS AMB JOIES by JUDjoies

Noticies - Noticies JORGC

__________________________________________________________________________________

El proper dissabte 11 de maig... JUDjoies, joiera i gemmòloga, juntament amb 9 cellers convidats de diferents Denominacions d'Origen de Catalunya, transformaran la sala gran del Restaurant Vermuts Rofes en una petita Fira del Vi, on s'hi gaudirà del Maridatge Perfecte entre el VI i la JOIA!!!, acompanyats de tastos..., musiqueta..., sortejos..., concursos... i moltes sorpreses!!!

Dos torns... un de 12h a 15h i l'altre de 18h a 21h..., en cada torn hi haurà els 9 cellers oferint tastos... venda de vins i venda de JUDJoietes, les quals gaudiran d'un 10% de descompte!!!. També es sortejaran 5 JUDJoietes diferents amb la seva ampolla vinculada, a cada torn!.

L'entrada del "Vins amb Joies" costa 12€ i inclou: 1 copa amb el logo de l'acte, l'entrada al recinte, 3 tastos i la participació als sortejos de cada joia amb la seva ampolla vinculada!!!, I a dins es podran adquirir més tiquets per 5€, que incloueran 2 tastos més i una altra particpació al sorteig!!!.

Les entrades es poden comprar a la botiga JUDJOIES, al carrer Ample, 39 de Reus i al Restaurant Vermuts Rofes. Es resevaran un tant per cent petit, per vendre a taquilla!

La JUDJoies us espera a la Festa!!!

646511526

www.judjoies.com