Àrea col·legiats

Notícies

VIATGE CONJUNT A INHORGENTA (23-24 febrer)

VIATGE CONJUNT A INHORGENTA (23-24 febrer)

Noticies - Noticies JORGC

El Col·legi us ofereix novament un viatge conjunt per assistir a la prestigiosa Fira INHORGENTA, a Munich. Informació sobre la fira:   https://www.inhorgenta.com/

Aquest tipus de viatge és especialment idoni per fer un viatge de prospecció ràpida o un primer contacte amb la Fira, sense dedicar temps a la recerca de vols i hotel i amb la garantia d'una agència de viatges partner del JORGC (Mediviatges). Aquest any us proposem dues opcions: estada de dos dies o de tres.

És un paquet integrat que inclou desplaçament aeri (Vueling) i estada de dos dies en hotel amb esmorçar.

VIATGE: FIRA INHORGENTA 2019

  • Anada 23 febrer BARCELONA - MUNICH 07.00 - 09.05 hrr
  • Tornada 24 febrer MUNICH - BARCELONA 20.30  -22.40 h

 

alt

 PREUS (€)

23 a 24

(una nit)

 PER PERSONA HABITACIÓ DOBLE  320
 PER PERSONA HABITACIÓ TRIPLE  300
 PREU / PERSONA HABITACIÓ INDIVIDUAL  365

Els preus inclouen:

  • Bitllet d'avió anada i tornada en classe turista amb la companyia aèria Vueling (s'inclou 1 maleta de 23 kg per facturar i reserva de seient)
  • Estada de 1 nit a l'hotel indicat en habitació sel·leccionada amb esmorzar
  • Taxes d'aeroport i taxes d'estada.
  • Subjecte a un mínim de 20 persones
  • Cal tenir present que aquest tipus de viatge NO inclou contactes específics ni gestió d'agendes.

NOTA: Les reserves es realitzaran per rigorós ordre de confirmació d'assistència fins el 31 de desembre. Els preus poden canviar en funció de la demanda.

 

Addicionalment podeu demanar al JORGC la INHORGENTA CARD (tant per aquest viatge com si assistiu pel vostre compte), la millor opció per accedir a la fira, poder viatjar sense límits per Münich i altres descomptes. Gràcies al partnership amb INHORGENTA MUNICH, el seu preu per a col·legiats és de només 40 €, comparat amb el cost real de 69 €. Informació a la web del JORGC clicant aquí - INHORGENTA CARD.

Confirmació de reserves i consultes: Núria Serret     Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessiteu que el JavaScript estigui habilitat per a mostrar-la ,  Tel. 93.215.51.34