Àrea col·legiats

Notícies

VERMUT AMB DIAMANTS - una refrescant trobada

VERMUT AMB DIAMANTS  - una refrescant trobada

Noticies - Noticies JORGC

Al següent link podreu veure algunes imatges (i si voleu afegir-ne) de l'acte de networking informal i benvinguda de l'estiu del JORGC al Palau Dalmases d'aquest dilluns dia 2.

Fotografies 'Vermut amb diamants', 2 de juliol de 2018

 

alt

alt

 

Entre 75 i 80 persones van assistir a un dels dos moments estrella de l'acte, que va ser el debat sobre el futur del diamant sintètic i del diamant natural. Un debat que va ser molt animat, amb la participació del Sr. Alex Riu, President del Col•legi, del Sr. Carles Tubella, President de la secció de Gemmologia del JORGC, del Sr. Joan Gomis, voCal de la Junta i director de la firma MISUI, del Sr. Guillem Roca, de la firma Roca Ateliers, i del Sr. Nir Cohen, fundador de la firma BONDIAMANT. Més d'una hora i mitja... i perquè es va tallar, que si no encara seguíem a la sala.

L'altre moment estrella de l'acte va ser, com no, el vermut i aperitiu, amb autèntic vermut Iris de Reus. Que també va ser altament apreciat pels assistents, veient com es va beure i menjar.

Cal agrair a tothom la seva cooperació per a fer aquesta nova trobada informal, hereva de l'acte a la fàbrica DAMM. Especialment al comitè organitzador conformat per diversos membres de la Junta (Gemma López, Marc López, Marc Monzó, Oscar Pascual).

Enhorabona doncs per un acte informal, simpàtic, estiuenc però al mateix temps amb un contingut de valor i tema d'actualitat joieria i gemmològica com és el debat sobre els reptes que esperen al món del diamant.