Àrea col·legiats

Notícies

UN SANT ELOI "ALTERNATIU" - dimarts 1 de desembre, 12 hrs

UN SANT ELOI "ALTERNATIU" - dimarts 1 de desembre, 12 hrs

Noticies - Noticies JORGC

Benvolguts col·legiats i col·legiades,

Per aquestes dates, ja estaríem compartint amb vosaltres la previsió del tradicional sopar dels Sants Patrons - 1 de desembre Sant Eloi, 13 de desembre Santa Llúcia – el dia gran del nostre sector on lliurem els premis anuals del JORGC. Una data que des de fa segles tradicionalment els nostres negocis han celebrat amb els seus treballadors i companys.

La situació actual òbviament no ens permet celebrar-ho tots plegats físicament ni fer entrega dels guardons. Però ens neguem a que això ens aturi en el nostre propòsit de tenir un moment informal i simpàtic de retrobar-nos, encara que sigui virtualment.

Així que us invitem al nostre "petit" Sant Eloi Alternatiu, el dimarts 1 de desembre, a les 12 hores, a la "gran sala d'internet".

La proposta són tres petites taules de debat i discussió: Comerç, Artesania i Fabricació. A cadascuna d'elles, diversos empresaris i membres de la Junta de Govern compartiran unes molt breus reflexions i accions del que estan fent i que permeten pensar en un nou futur al qual la joieria, rellotgeria, orfebreria i gemmologia tenen molt a dir. Al final de cada taula es dóna pas a les intervencions i idees de tots els assistents.

Agenda

12.00 – 12.05: Benvinguda i Paraules del President del JORGC, Sr. Àlex Riu

12.05 – 12.10: INHORGENTA 2021, Sra. Stefanie Mändlein

12.10 - 13.40:  TAULES DE DEBAT I COL·LOQUI. Els 4 ponents de cada taula presenten la seva idea o proposta durant 2 o 3 minuts, i immediatament segueixen 15 minuts de col·loqui obert a tots els presents, abans de la següent taula

Taula de RETAIL / COMERÇ (12.10 - 12.40)

 • Roman Pallarés: circumstàncies que fan possible que el comerç presencial del nostre sector tingui noves possibilitats via les noves tecnologies.
 • David Vendrell: professionalitat i proposta de producte
 • Mercè Ramírez de Cartagena: el valor del associacionisme al Comerç
 • Carles Tubella

Taula d'ARTESANIA (12.40 - 13.10)

 • Lluis Comin: la humanització que vrepresenta el treball manual especialment la joia des del seu origen fins a les noves tecnologies i nous costums 
 • Alfred Peris: mesures desenvolupades pels tallers de rellotgeria amb el tema COVID19.
 • Gemma López: la comunicació per superar positivament els efectes de la pandèmia Com afrontar el covid positivament , saber comunicar-se
 • Sílvia Serra

Taula de FABRICACIÓ (13.10 - 13.40)

 • Roc Majoral: no és la 1ª crisi, es superarà de nou
 • Rosa Tous: l'Escola TOUS de joieria i oficis artesans com projecte socio educatiu que vetlla per el futur del ofici de la joieria i aposta pel talent dels joiers del demà.
 • Josep Miquel Serret (per confirmar disponibilitat)
 • Joan Gomis

13.40: brindis online i cloenda

 

 

ACCES A LA SALA ONLINE SANT ELOI 2020

Accessible el mateix dia 1 de desembre
Si us demanés codi d'accés: 498-725-613

Si no funciones el hipervincle:
 https://www.gotomeet.me/JoanIgnasiMoreu-JORGC/sant-eloi-2020-online 

 

 

Confirmar inscripció: Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessiteu que el JavaScript estigui habilitat per a mostrar-la

 • Inscripció totalment gratuïta
 • Oberta a tothom: joiers, rellotgers, gemmòlegs, estudiants
 • Patrocinador: INHORGENTA MUNICH

Si no funciones el hipervincle:
Envieu un correu a Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessiteu que el JavaScript estigui habilitat per a mostrar-la  

 

 

UN BRINDIS VIRTUAL
Al final de l'acte farem un brindis real per celebrar que el nostre sector pot, com no, adaptar-se als nous temps. Per tant, tingueu a mà una copa de cava per amb, les càmeres de vídeos obertes, poder fer el primer gran brindis virtual del sector de la joieria, rellotgeria i gemmologia catalanes.

alt

 

INHORGENTA, PATROCINADOR DE SANT ELOI
Com a les anteriors edicions, la Fira INHORGENTA MUNICH patrocina l'acte de Sant Eloi del Col·legi. La seva directora Stefanie Mändlein ens parlarà de les previsions per a les noves dates de INHORGENTA (15-19 abril 2021).


alt