Àrea col·legiats

Notícies

UN GRAM D'OR. JOIERS PER LA RECERCA

UN GRAM D'OR. JOIERS PER LA RECERCA

Noticies - Noticies JORGC

El Col·legi Oficial de Joiers, d'Orfebres, de Reelotgers i de Gemmòlegs impulsa una iniciativa solidària adreçada a totes les empreses i professionals del nostre sector. Demanem a tots ells que dediquin 1 gram del nostre metall més emblemàtic, de la materia de tantes de les nostres joies i rellotges, per contribuir a l'avanç en la recerca científica de la Covid19: 1 gram d'or - o és clar, el seu equivalent monetari.

 

FES CLIC ARA PER FER LA TEVA DONACIÓ

 

Les contribucions que es recaptin aniran integrament destinades al Institut de Recerca IrsiCaixa, dirigit pel Dr. Bonaventura Clotet.L'Institut de Recerca de la Sida IrsiCaixa és un institut de referència internacional, líder en la investigació per a l'eradicació de VIH / sida i les malalties relacionades, i que ara s'ha volcat en diversos projectes per a la lluita contra la pandemia del Coronavirus (http://www.irsicaixa.es/ca/covid-19).

En aquest vídeo, diversos representants de les nostres activitats i professions s'hi sumen a la causa del Dr. Bonaventura Clotet:

 alt

 

Si voleu, en lloc d'una donació econòmica podeu enviar-nos el gram (o grams) d'or físicament a les oficines del JORGC (Sant Elies, 11-19 Apartaments del 72 al 79 -entrada per Brusi, 45- 08006 Barcelona). El JORGC afinarà l'or i donarà el resultat de la seva venda a IrsiCaixa.

Amb aquesta acció volem transmetre i donar visibilitat als valors col·lectius del nostre sector. Sumeu-vos-hi!