Àrea col·legiats

Notícies

TROBADA ONLINE SOBRE LES MESURES LABORALS I FISCALS RELACIONADES AMB EL CORONAVIRUS

TROBADA ONLINE SOBRE LES MESURES LABORALS I FISCALS RELACIONADES AMB EL CORONAVIRUS

Noticies - Noticies JORGC

Aquestes darreres setmanes han estat les de més feina que es recorda a la història de la gestoria del Col·legi... que les està afrontant amb esperit des de les seves noves "oficines" (els domicilis dels seus treballadors).

La greu paralització de l'economia generada pel CV-19 generà moltes qüestions, i ha empès a les administracions a generar una complexitat de noves normatives i mesures de caire fiscal i laboral, que no són ni fàcils d'entendre, ni senzilles d'aplicar.

Hem cregut oportú oferir-vos la possibilitat de fer una trobada de tots els col·legiats interessats amb les persones que treballen a la Gestoria del JORGC, per tal que us expliquem en la forma més senzilla possible una visió general de quines són les ajudes i accions a fer per part de les empreses i els seus treballadors. I si voleu acompanyar-nos, us enviem aquí la invitació a l'espai virtual:

 

Data: dijous 2 d'abril, de 12 a 12.30 hrs
Lloc: cliqueu aquí – sala JORGC de Gestoria Fiscal


Podeu unir-vos a la reunió des de el vostre ordinador, tablet o smartphone.
 https://global.gotomeeting.com/join/231696061

Clau d'accés: 231-696-061
Si es la 1ª vegada que useu l'aplicació GoToMeeting, us recomanem la seva descàrrega:  https://global.gotomeeting.com/install/231696061

 

 

Perquè la sessió (el que s'acostuma a conèixer com una "webinar") no sigui massa complexa de gestionar, us demanem que tingueu en compte que:

a) És necessari que ens envieu a priori les qüestions que tingueu. Intentarem agrupar-les i respondre-les durant la sessió. Podeu fer-ho via e-mail clicant aquí: tinc una pregunta per a la trobada virtual amb la gestoria JORGC. Durant la sessió, també podreu fer preguntes via xat.

b) Us demanem que entreu a la reunió amb el micro i la càmera apagades.

c) Segur que hi ha dubtes que en aquests moments no tenen (encara) resposta. Recordeu que les Administracions "anuncien primer, i després intenten veure com s'ha de fer a la pràctica". Apart que els propis organismes com la Seguretat Social o la Inspecció de Treball no estan contestant gairebé res.

d) Tingueu paciència davant dels possibles problemes tècnics o de coordinació, són els problemes del "directe i en viu". Us recomanem que proveu que podeu entrar a la sala virtual de reunió al menys un quart d'hora abans,

Des del Col·legi i totes les seves àrees continuem treballant perquè les empreses, autònoms, professionals i treballadors del sector de la joieria, orfebreria, rellotgeria i gemmologia tingueu tot el suport possible, encara que tinguem totes les nostres oficines tancades. És el nostre compromís.

Esperem saludar-vos "virtualment" en aquesta xerrada, que representa també una forma de compartir forces i experiències entre tots els que fem Col·legi.