Àrea col·legiats

Notícies

tagKONTROL, sistema de control en temps real de les peces

tagKONTROL, sistema de control en temps real de les peces

Noticies - Noticies JORGC

El JORGC ha signat un conveni amb l'empresa SIMETRIC per a la presentació del seu innovador sistema tagKONTROL

tagKONTROL és un sistema que permet un control en temps real dels articles de la joieria i rellotgeria. Cada etiqueta emmagatzema la informació de l'article en un xip, el qual és llegit pel sistema permetent la identificació de l'article. Després d'això, el sistema mostrarà tota la informació disponible sobre l'article o la que estigui configurada per a l'usuari.

Amb un disseny d'etiqueta específic per a joieria, cada article és identificat individualment. La traçabilitat de cada article està assegurada en temps real. A diferència del codi de barres tradicional, que necessita ser escanejat individualment, les etiquetes RFID poden ser llegides simultàniament, permetent als joiers realitzar un inventari de la botiga en minuts, disposant d'informació en temps real.

alt

De fet, el sistema ofereix més d'un 99% de precisió en l'escaneig dels articles, amb identificació simultània de múltiples articles, no necessitant-se contacte visual entre el lector i l'etiqueta o article.

 

Les avantatges per als col·legiats

  • Descompte del 8% en en els equips (impressora, lector de mà, safata lectora, etc.) si es paga al comptat, o del 5%  si es paga amb l'opció de sis terminis
  • Subministrament gratuït de les etiquetes per a la renovació de les ja existents en el seu estoc, fins a un màxim de 5.000 unitats. Aquest subministrament inclou: etiqueta, impressió i codificació.

 alt

Un sistema amb moltes millores i guanys

tagKONTROL millora dràsticament el temps emprat en inventaris, enviaments i recepcions de mercaderia, vendes, etc. alhora que s'optimitza l'estoc, disminueixen els costos de gestió, s'eliminen errors humans i s'augmenta la seguretat dels articles. En resum: 

1. Identificació única de cada article (unitat).
2. Traçabilitat total per article.
3. Control d'estoc per botiga exhaustiu.
4. Solució adaptable a cada estructura d'empresa.
5. Instal·lació ràpida. Ús fàcil.
6. Fàcilment integrable en punt de venda.
7. Compatible amb el sistema informàtic de l'empresa.