Àrea col·legiats

Notícies

tagKONTROL és ara VERO KONTROL

tagKONTROL és ara VERO KONTROL

Noticies - Noticies JORGC

El partner de seguretat del JORGC SIMETRIC, amb el seu sistema tagKONTROL, ens comunica que ha arribat a un acord amb AR Security Labels, S.L. empresa especialista en etiquetatge antifalsificació i de protecció de marca, per la qual aquesta assumeix totes les operacions de l'altra. Per a això ha incorporat a la seva organització a Jaume Galvany, soci fundador de Simetric,  com a responsable de desenvolupament i vendes per al sector joier.

Jaume Galvany posseeix un profund coneixement de el sector joier que es remunta a molts anys d'assessorament als professionals, especialment en l'optimització d'existències (tagKONTROL). La fusió de la seva experiència amb la tecnologia de radiofreqüència (RFID) i els productes mundialment provats d'etiquetatge antifalsificació i protecció de marca d'AR Security Labels permet oferir un producte amb unes prestacions que van més enllà de l'simple control d'existències.

El conegut sistema d'identificació i control d'inventari mitjançant radiofreqüència tagKONTROL passa a denominar-se VERO KONTROL. Aquest sistema es va presentar als col·legiats al maig de 2019 (podeu veure la notícia clicant aquí - tagKONTROL). En combinació amb la família de productes tecnològics d'AR Security Labels, S.L. VERO SEAL (VERO CODE, VERO APPS, VERO TRACK & TRACE, VERO MÀRQUETING) i la certificació mitjançant Blockchain, permet oferir una solució completa, ràpida i eficaç per a la gestió de les existències, protecció de marca i garantia de qualitat.

AR Security Labels, S.L. és una empresa espanyola amb una dilatada experiència en el disseny i fabricació d'etiquetes altament especialitzades. La seva oferta abasta des etiquetes estàndard fins a dissenys especials, incloent qualsevol tipus d'holograma, numeració, material i tecnologia d'impressió. Pot incloure VERO CODE, un codi de punts impossible de falsificar gràcies al seu algorisme propietari, que pot ser llegit amb una app instal·lada en un smartphone. Permet l'ús de blockchain i compleix amb els estàndards de codificació internacionals (GS1).

Més informació:
AR SECURITY LABELS, S.L.
Pic de Peguera, 11 Parc Tecnològic UdG
17003 GIRONA

Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessiteu que el JavaScript estigui habilitat per a mostrar-la
www.arsecuriylabels.com