Àrea col·legiats

Notícies

SUBVENCIONS I INVITACIONS PER A LA ISTANBUL JEWELRY SHOW

SUBVENCIONS I INVITACIONS PER A LA ISTANBUL JEWELRY SHOW

Noticies - Noticies JORGC

Cada cop més, els proveïdors i clients provenen de més i més països. Per als que cerquin la millor porta per accedir a partners al Orient, la Istambul Jewelry Show és una oportunitat perfecte. 

La fira de Estambul és una plataforma molt bona per adquirir tant productes de gamma econòmica com disseny de qualitat superior de Xina, Índia, Hong Kong, Itàlia, Alemanya, USA, etc. Algunes dades: 800 expositors de 27 països, 19.000 visitants de 87 païssos.

Fira de Estambul ha establert un contacte institucional amb el Col·legi per facilitar l'accès a aquesta porta, i per tant el Col·legi ofereix als col•legiats:

 ENTRADES GRATUÏTES: Podeu imprimir-vos la invitació al fitxer adjunt (només col·legiats que han accedit a la web amb el seu password), INVITACIÓ ISTANBUL JEWELRY SHOW 2017  (versió en castellà: icon INVITACIÓ ISTANBUL JEWELRY SHOW (esp) 2017)

PROGRAMA DE COMPRADORS SUBVENCIONAT: la fira ofereix als col·legiats que assisteixin com compradors interessats:

  • dues nits d'allotjament gratuït per dues persones en habitació doble a l'hotel WOW Airport (****) proper a la Fira, incloent esmorçar.
  • places limitades (20 persones - 10 habitacions)
  • cal omplir aquest formulari, icon Formulari Programa Comprador Istambul i enviar-lo juntament amb una fotocòpia del passaport i de la targeta de negocis. Data limit: 18 de setembre
Si esteu interessats en formar part del programa podeu contactar amb   Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessiteu que el JavaScript estigui habilitat per a mostrar-la , tel 93 217 05 16)

 

Per a més informació també podeu veure al fitxer adjunt alguns comentaris d'expositors i compradors, o consultar la detallada web de la fira: web de la Istambul Jewelry Show