Àrea col·legiats

Notícies

SUBVENCIONS DEL CCAM – COVID 19: A PARTIR DEL 30 D'ABRIL (MOLT URGENT)

SUBVENCIONS DEL CCAM – COVID 19:  A PARTIR DEL 30 D'ABRIL (MOLT URGENT)

Noticies - Noticies JORGC

 LA GENERALITAT HA TANCAT LA RECEPCIÓ DE TOTES LES SOL·LICITUDS DE COMERÇ (30 de maig), ARTESANIA (8 de maig) i LOCALS COMERCIALS (mitjans de maig) DAVANT EL GRAN NOMBRE DE SOL·LICITUDS REBUDES.

NOTA ORIGINAL

El proper dijous 30 d'abril, a les 00 hrs, el CCAM (Consorci de Comerç, Artesania i Moda de la Generalitat de Catalunya) convocarà les seves subvencions, adaptades especialment a l'impacte que està tenint el Covid-19 amb el tancament dels comerços o la dràstica reducció de negocis de la majoria de tallers, artesans, etc. La línia està dotada amb 9 milions de €

Les sol·licituds es poden presentar doncs a partir d'aquest moment per mitjans telemàtics a través del Canal Empresa, al web del CCAM, o del Departament d'Empresa i Coneixement juntament amb la documentació que es requereix en cada cas. El termini de presentació finalitza el 31 de desembre, però tenint en compte que els ajuts es concediran per ordre de sol·licitud i fins que s'esgoti el pressupost, us avisem ja perquè comenceu a preparar la vostra documentació si voleu demanar aquestes subvencions, ja que probablement s'esgotaran en pocs dies.

IMPORTANT: reviseu qui pot ser beneficiari, requeriments, les despeses subvencionables, imports de la subvenció i documentació a presentar descarregant-vos aquest document, únicament si sou col·legiats i us heu identificat amb el vostre nom d'usuari i el vostre password per entrar a aquesta pàgina:

icon SUBVENCIONS DEL CCAM – COVID 19 PER A EMPRESES DE COMERÇ, ARTESANIA, SERVEIS I MODA

Alternativament podeu consultar les bases de les subvencions al Diari de la Generalitat clicant aquí.

 

RESUM DE LES LÍNIES MÉS RELLEVANTS

a) COMERÇ: per detallistes amb suspensió de l'activitat o decrement de la facturació de com a mínim d'un 70% a març i abril respecte a l'any anterior.
• Subvenció de qualsevol actuació per a la reactivació del negoci
• Fins un 100% amb un topall de 2.500 €

b) LOCALS COMERCIALS: per a botigues amb una antiguitat de 10 anys que reformin el local, o per a empreses de comerç, artesania, serveis i moda que recuperin un local buit obrint una nova activitat comercial
• Fins un 50%, topall de 5.000 €
• Incompatible amb la de Comerç

c) ARTESANIA: per autònoms i empreses del Repertori de famílies d'oficis artesans amb suspensió de l'activitat o decrement de la facturació de com a mínim d'un 70% a març i abril respecte a l'any anterior.
• Subvenció de qualsevol actuació per a la reactivació del negoci
• Fins un 100% amb un topall de 2.500 €
• Incompatible amb la de Comerç

 

Podeu plantejar els vostres dubtes enviant un correu a Secretaria JORGC a: Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessiteu que el JavaScript estigui habilitat per a mostrar-la