Àrea col·legiats

Notícies

SUBSCRIPCIÓ A GOLD & TIME PER NOMÉS 18 €

SUBSCRIPCIÓ A GOLD & TIME PER NOMÉS 18 €

Noticies - Noticies JORGC

El Grup NEXO (empresa editora del Diari GOLD&TIME) i el JORGC han arribat a un acord preferencial per a la distribució del Periòdic entre els associats al Col·legi

El conveni permet als professionals del sector associats al JORGC accedir a unes condicions especials de subscripció anual a l'edició impresa d'El Periódico, que suposen un abonament de només 18 € anuals per la subscripció completa (11 números més Edicions Especials i accés a edició en PDF a través de www.goldandtime.org). 

Subscripció directe o informació sobre aquesta oferta: tel 91.369.41.00, o a   Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessiteu que el JavaScript estigui habilitat per a mostrar-la

GOLD & TIME és un Periòdic mensual líder a Espanya per als professionals de la Joieria, la Rellotgeria i la Gemmologia. Ofereix la informació local i internacional precisa i les tendències del sector; xifres i dades sobre la indústria; opinions d'experts; informació de gremis i proveïdors; i és una tribuna òptima per donar a conèixer les qüestions que més interessen als professionals i empresaris d'aquests sectors. Algunes de les informacions que destaquen els editors:

  • Publicació mensual de les taules de preus a l'engrós de les gemmes (diamants i pedres de color) en talles, pesos i qualitats. que són referència per a la Taxació de Joies a Espanya i s'usen a la formació de taxadors de l'Institut Gemológico Espanyol (IGE) i de l'Associació Espanyola de Taxadors de Alhajas (AETA), entre altres entitats.
  • Preus dels metalls preciosos, or, platí, plata i pal·ladi.
  • Estadístiques d'importació-exportació de joieria rellotgeria.
  • Rematades de subhastes de joieria-rellotgeria.

alt

alt

alt

GOLD & TIME Periódico i el diari online www.goldandtime.org són col·laboradors amb les principals associacions empresarials del sector Joier i Rellotger a nivell estatal. També és membre col·laborador i està contínuament present en les principals fires espanyoles i europees del Sector Joier i Rellotger, com Inhorgenta, Baselworld, Tendence, IJL London, Ambient, Vicenza, Homi Milano, Madridjoya, BCN Joia, Sieraad, etc.