Àrea col·legiats

Notícies

SISMEDE, PARTNER EN TANCAMENTS AMB DISSENY

SISMEDE, PARTNER EN TANCAMENTS AMB DISSENY

Noticies - Noticies JORGC

En diverses ocasions, el compliment de les mesures de seguretat en matèria de tancaments metàl·lics i portes de seguretat te el problema de que els productes existents són molt standards, i no encaixen amb les necessitats de disseny i personalització de les joieries i rellotgeries.

El Col·legi ha arribat a un acord amb l'empresa SISMEDE, que està especialitzada en crear solucions de seguretat física totalment adaptades a cada client. Per tant, el seu punt fort es integrant el disseny i la imatge corporativa amb encaixar els requeriments de seguretat específics o excepcionals. Els seus productes són: portes de seguretat, recintes i mostradors blindats, portes d'accés de vivendes i retail, etc.

AVANTATGES PER ALS COL·LEGIATS

• Elaboració de planells gratuïta per part del departament tècnic de SISMEDE
• Replanteig d'obra i desplaçaments necessaris gratuïts (presa de mides, visites d'obra, excepte el de muntatge)
• Assessorament gratuït sobre les millors alternatives de tancament per cada cas.

A la web de SISMEDE, podeu trobar una explicació més detallada dels beneficis i del funcionament d'aquest molt innovador i útil sistema.

 

altaltalt

Per demanar el servei o un contacte personal: Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessiteu que el JavaScript estigui habilitat per a mostrar-la