Àrea col·legiats

Notícies

RECORD DE VISITANTS A LA 49ª ISTANBUL JEWELRY SHOW

RECORD DE VISITANTS A LA 49ª ISTANBUL JEWELRY SHOW

Noticies - Noticies JORGC

Istanbul Jewelry Show, una de les cinc principals exposicions de joies del món i la primera i única exposició específica de joieria a Turquia, va finalitzar el diumenge 13 d'octubre de 2019. 20.172 professionals del sector de 127 països van visitar l'exposició, on un total de 800 empreses i marques de 20 països van exposar els seus últims productes i serveis. Aquests eren una àmplia gamma de grups de productes i sectors incloent or, joies, diamants, pedres de colors, pedres precioses i semiprecioses, perles, plata, accessoris de plata i articles per a la llar de plata, muntatge d'or, refineria, rellotges , motlles, decoració de vitrines, indústria de maquinària i equips, caixes fortes, programari i grups de productes de logística i il·luminació.

Cada any, els representants del sector mundial de la joieria estan més interessats en la Mostra de Joieria d'Istanbul. El signe més significatiu d'aquest interès és l'augment del 12% del nombre de visitants estrangers a l'exposició de març del 2019. L'exposició, que va augmentar un 8% el nombre de visitants europeus, també va obtenir un espectacular augment del 164% de països africans, un 41% de Nordamèrica, i un 11% de països asiàtics.

El Programa de Delegació de Compradors, ha hostatjat 1.000 compradors provinents de les regions d'Europa, Orient Mitjà, Amèrica del Nord, Amèrica del Sud, Àfrica del Nord i l'Extrem Orient.

 

La conferència de l'associació ASEAN Gems & Jewelry

En aquesta ocasió, als visitants se'ls va afegir els presidents d'associacions de 50 països que van participar a la Conferència de l'ASEAN Gems & Jewelry Association. Aquesta té l'objectiu de facilitar la creació de xarxes i millorar les relacions tant entre membres de les associacions de pedres precioses i joies de la regió d'ASEAN com amb associacions de països NO ASEAN (Austràlia, Xina, Hong Kong, Índia, Israel, Itàlia, Japó, Sud Corea, Nova Zelanda, Sri Lanka, Taiwan, Turquia), països associats al diàleg (EUA, UE, Canadà, Rússia), països associats amb diàleg industrial (Suïssa, Noruega, Pakistan) i altres països, i per assegurar el treball coordinat amb associacions de diferents països. En visitar la mostra de joieria d'Istanbul, els presidents d'associacions d'uns 50 països que participen a la conferència ASEAN Gems & Jewelry Association i compradors professionals d'aquests països es van reunir amb els professionals del sector en l'esdeveniment més important del sector de la regió.

Els països participants a la conferència, que tenien una participació del 96% en les importacions mundials de 88 milions de dòlars USD el 2018 i el 97% de la participació en 110 milions de dòlars exportacions mundials de joieria, han ofert grans oportunitats en termes d'augmentar la diversitat del mercat per a Turquia, que pretén augmentar les seves joies. exportacions.

 

Dissenyadors joves i mestres exposen les noves tendències al Designer Market.

El mercat del dissenyador, organitzat cada any per la UBM Rotaforte i l'Associació d'exportadors de joies turques, va reunir joves i mestres dissenyadors de joies a l'exposició. Al disseny del mercat, establert exclusivament al recinte firal, els dissenyadors van atreure una gran atenció exposant els seus propis dissenys i joies.

 

alt 

Sermin Cengiz, sòcia fundadora d'UBM Rotaforte

 alt

 

Sermin Cengiz: "Hem aconseguit un rècord al acollir més de 50 mil compradors de joies a les nostres exposicions el 2019"
Sermin Cengiz, sòcia fundadora d'UBM Rotaforte, va afirmar el següent: "Gràcies a la nostra àmplia gamma d'expositors que creen col·leccions de tendència que combinen tecnologia amb disseny, les exposicions d'Istanbul Jewelry Show ara criden una major atenció dels compradors mundials de joies. El nombre de visitants internacionals a la nostra exposició de març del 2019 havia augmentat un 9%. I la nostra exposició d'octubre de 2019, on el 51% dels visitants eren de l'estranger, va augmentar un 12% el nombre de visitants internacionals. Ens sentim orgullosos d'haver acollit més de 50 mil professionals del sector de la joieria a les nostres exposicions de març i octubre que vam organitzar el 2019. Istanbul Jewelry Show és capaç de satisfer totes les necessitats dels compradors de joies i amb la nostra 50a exposició que s'organitzarà el març del 2020, Continuaré oferint la plataforma final per alimentar les exportacions del sector de la joieria del nostre país"

La nova edicio de la Istanbul Jewelry Show tindrà lloc del 19 al 22 de Març de 2020.