Àrea col·legiats

Notícies

PROPOSTA CULTURAL DEL JORGC: "MORITZ FEED DOG, JOIERIA I ENTRADES

PROPOSTA CULTURAL DEL JORGC: "MORITZ FEED DOG, JOIERIA I ENTRADES

Noticies - Noticies JORGC

Entre els dies 10 i 13 de març, té lloc a Barcelona el Festival "MORITZ FEED DOG" de cinema documental sobre Moda, Cultura i Ciutat. Aquest certamen te una programació de cinema centrada en el gènere del documental i l'obra d'autor amb la moda com a temàtica, entenent aquesta disciplina com expressió cultural.

Podeu veure la programació clicant aquí: http://moritz.feeddog.org/avanc-de-programacio-2016/

Però... hi ha alguna relació amb el món de la joieria, rellotgeria i gemmologia?

Doncs sí: aquest any s'exhibeix el documental titulat CRAZY ABOUT TIFFANY'S que tracta la història de la coneguda marca, de la qual la premiada del Col·legi del 2015, Elsa Peretti, va ser una de les seves grans dissenyadores. Hi ha marques que tenen clients i marques que tenen fans. Com ha aconseguit Tiffany trobar-se entre les segones des de 1837? La resposta, en el documental que es pot veure (sessions: divendres 11, 21:45 hrs i diumenge 13, 16.00 hrs).

El Col·legi ha arribat a un acord amb l'organitzadora del Festival per sortejar entre els integrants del Col·legi 10 entrades dobles (per a dues persones cadascuna), per al diumenge 13 a les 16.00.

 alt

Si teniu interès en participar-hi, només heu de contestar aquest correu indicant-ho que esteu interessats. Sortejarem les entrades el dimarts dia 9.

Podeu veure el trailer i dades del film clicant aquí: http://moritz.feeddog.org/crazy-about-tiffanys/

És una molt bona notícia que la joieria ocupi un lloc preeminent en el segment de la moda entesa com cultura. En el marc actual, aquesta visió sense dubte reforça la imatge de modernitat i d'atracció de les joies entre les noves generacions, que és un de les línies d'actuació que propugna el Col·legi.

alt

 alt   alt

alt alt