Àrea col·legiats

Notícies

PREMIS NACIONALS DE COMERÇ & PREMIS NACIONALS ALS ESTABLIMENTS COMERCIALS CENTENARIS

PREMIS NACIONALS DE COMERÇ & PREMIS NACIONALS ALS ESTABLIMENTS COMERCIALS CENTENARIS

Noticies - Noticies JORGC

La data màxima de presentació és fins el 5 d'agost. Les bases  van ser publicades al DOGC núm. 7855 de data 16.4.2019, i la convocatòria al DOGC núm. 7866 de data 3.5.2019.

 

PREMIS NACIONALS DE COMERÇ DE LA GENERALITAT DE CATALUNYA

Distingeixen les persones físiques o jurídiques amb establiment operatiu a Catalunya que hagin destacat per la seva iniciativa comercial i que contribueixen de manera més rellevant al prestigi del comerç (particularment del comerç urbà de proximitat).

Se n'estableixen 4 categories:

  1. Premi Nacional de Comerç, dotat amb 10.000 euros (només hi poden optar les candidatures que s'han presentat per alguna de les categories 2 o 3)
  2. Premi a la Iniciativa Empresarial (candidats: persones físiques o jurídiques)
  3. Premi a la Iniciativa Col•lectiva Territorial i Premi a la Iniciativa Col•lectiva Sectorial (candidats: entitats territorials de comerç i de serveis // centrals de compres, associacions, federacions i gremis sectorials de comerç i de serveis)
  4. Premi a la Gestió Pública en l'àmbit del sector comercial (candidats: ajuntaments i d'altres ens públics)

 

PREMIS ALS ESTABLIMENTS CENTENARIS DE LA GENERALITAT DE CATALUNYA

El seu objectiu és distingir els establiments i Mercats Municipals en actiu que al llarg de més de cent anys han ofert un servei de qualitat i personalitzat als seus clients.

S'estableixen 2 categories:

  1. Per als establiments de cent o més anys d'antiguitat
  2. Per aquells establiments que acreditin cent cinquanta o més anys d'història

 

Més informació a la web  http://ccam.gencat.cat/ca/arees_actuacio/comerc/premis/, a través del correu electrònic Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessiteu que el JavaScript estigui habilitat per a mostrar-la o bé trucant al 93 484 99 97.