Àrea col·legiats

Notícies

PREMI NACIONAL D'ARTESANIA PER AL JORGC I LA SEVA ESCOLA

PREMI NACIONAL D'ARTESANIA PER AL JORGC I LA SEVA ESCOLA

Noticies - Noticies JORGC

Emocionats!

 
El President de la Generalitat ha fet entrega del PREMI NACIONAL D'ARTESANIA en la seva categoria Prestigia, al Col·legi Oficial de Joiers, d'Orfebres, de Rellotgers i de Gemmòlegs de Catalunya a través de la seva Escola de Joieria JORGC, com a reconeixement a la trajectòria en formació en les arts Artesanes de Joieria.

Tot un honor! Una nit màgica! Al mateix temps, el sector de la joieria va ser l'autèntic triomfador durant l'acte de lliurament dels Premis Nacionals d'Artesania 2017 i 2018 al Palau de la Generalitat, ja que cal destacar entre els premiats:

El nostre professor Jordi Ferré ha estat distingit amb el reconeixement de Mestre Artesà al 2018
• El col•legiat Ignasi Cucurella amb el reconeixement de Mestre Artesà al 2017
• Ea firma UNIÓN SUIZA va rebre el premi a la millor marca artesana (MISUI) del 2017
• I finalment la insígnia que es va atorgar a tots els Mestres premiats de l'edició del 2018 ha estat dissenyada i elaborada per l'alumna de l'Escola de Joieria JORGC Mirta Gil, que va guanyar per a l'Escola JORGC el premi del guardó del Mestre Artesà 2018

alt

 alt

alt

alt

Feliços, agraïts i orgullosos de la nostre Escola de Joieria JORGC i de tots els professionals i firmes col•legiades que fan la millor artesania de joieria i rellotgeria de Catalunya!