Àrea col·legiats

Notícies

"POETIC" SOPAR JORGC i ENTREGA GUARDONS 2013

Noticies - Noticies JORGC

El Col·legi de Joiers, Orfebres, Rellotgers i Gemmòlegs de Catalunya (JORGC) va fer un simpatic tradicional Sopar dels patrons del sector: Sant Eloi, Santa Llúcia i Santa Gemma el passat 4 de desembre. Durant el sopar es va fer el lliurament dels premis JORGC 2013: el Guardó JORG i un premi per a cadascuna de les sis seccions en les que s’agrupen els seus col·legiats. Podeu veure els premiats d'enguany clicant aquí:

http://www.jorgc.org/noticies-jorgc/guardons-jorgc-2013

alt

Aquest any, el "leitmotiv" delsopar va ser "poètic". Al 2013 van coincidir l'Any Espriu, el 10 aniversari de la mort de Miquel Martí i Pol, i l'any Joana Raspall. Per aquest motiu, durant tot el sopar va haver nombroses referències poètiques, i la declamació de diferents poesies per part dels poetes Josep Pedrals i Mireia Calafell.

Podeu veure les imatges de l'acte a:   https://picasaweb.google.com/JORGCCAT/SOPARIGUARDONSJORGC2013?authuser=0&feat=directlink

A més a més dels col·legiats, hi havia representants d’institucions catalanes i de les empreses més rellevants del sector. L’acte va ser presidit per l'Honorable Conseller d'Interior de la Generalitat de Catalunya, Sr. Ramon Espadaler.

 

El president del JORGC, Francesc Fayos, va fer lliurament del Guardó JORGC als Srs. Ramon López Vergé i Rafel Carbonell Pujol, de l'empresa D'OR, en reconeixement a la seva trajectòria.

Els responsables de fer lliurament dels premis sectorials van ser els respectius presidents de les seccions de Comerç, Roman Pallarés; Dissenyadors i Creatius, Ricard Domingo; Gemmologia, Glòria Serra (vicepresidenta); Rellotgeria, Josep Maria Martí; i Fabricants, Miquel Cunill; i Artesania (Josep Cayellas).

alt                  alt

Patrocinador del Sopar                                                     Patrocinador dels Guardons

 

alt

Ramon López Vergé & Rafel Carbonell i Pujol, Premi JORGC 2013, amb el el President del JORGC, Francesc Fayos i el Conseller d'Interior, Ramon Espadaler.

El primer moment àlgid de l’acte va ser l’entrega dels guardons JORGC 2013. Apart, el conductor de l'acte, Sr. Ricard Domingo, va donar la benvinguda als 20 nous col·legiats del 2012, i es va fer un petit homenatge a l'alumne més veterà de l'Escola, el Sr. Felipe Mestré. La cloenda oficial de l’acte va córrer a càrrec del Honorable Conseller d'Interior de la Generalitat de Catalunya, Sr. Ramon Espadaler, qui va transmetre a tot el sector el seu compromís permanent, i el dels Mossos d'Esquadra, amb la seguretat del sector joier i rellotger.

Cal donar especialment les gràcies a:

  • INHORGENTA MUNICH, que s’ha convertit en el gran patrocinador del Sopar
  • CUNILL ORFEBRES, patrocinador dels Premis com el seu orfebre per sisé any
  • NÚRIA RUIZ i GLÒRIA SERRA, organitzadores del Sopar
  • RICARD DOMINGO, com a brillant conductor i presentador de la gala

Tot i que al final, les gràcies són extensives a tots els col·legiats, que son els que permeten que seguim endavant amb aquest projecte que és el Col·legi, el JORGC, la tasca col·lectiva de tot un sector i un ofici.