Àrea col·legiats

Notícies

OPORTUNITAT D'EXPOSICIÓ PER ARTESANS - IDENTIDAD LATINA, MOSTRA INTERNACIONAL 2016.

OPORTUNITAT D'EXPOSICIÓ PER ARTESANS - IDENTIDAD LATINA, MOSTRA INTERNACIONAL 2016.

Noticies - Noticies JORGC

El 22 de desembre del passat any, us varem informar d'una nova iniciativa, que el JORGC recolzava i que creiem que podria ser del vostre interès: la Mostra Internacional de Joieria 2016, que cerca reforçar el valor de la creació, cultura i artesania amb el segell "IDENTIDAD LATINA".

Ara, ha sortit la possibilitat de que de tots aquells artesans col·legiats que tingueu interès pugueu participar gratuïtament a l'exposició durant la seva estada a Barcelona, sense cap càrrec. Aquesta es farà a la seu d'ARTESANIA CATALUNYA (Carrer Banys Nous, 11) 

 

Pensem que és una oportunitat única tenir una peça vostra durant un mes, visible en les vitrines d'Artesania Catalunya, visitada diàriament per centenars de persones de totes les nacionalitats en una zona de gran afluència

Si us sembla una bona idea, i us fa il·lusió formar part dels seleccionats, cal que ens envieu una imatge de la peça a Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessiteu que el JavaScript estigui habilitat per a mostrar-la , indicant les seves característiques i cost. Data límit per a enviar la informació: 15 d'abril.

L'organització farà una selecció entre les peces enviades, i els artesans escollits rebran un mail d'acceptació i l'explicació el procés a seguir.

Esperem retrobar-vos a tots el dia de la inauguració, el proper dia 12 de maig a les 19,30h, a la que per cert esteu tots convidats, annexem invitació: icon Invitacio inauguracio Identidad Latina 12-maig-2016