Àrea col·legiats

Notícies

NOU RECORD DE LA FIRA "ISTANBUL JEWELRY SHOW"

NOU RECORD DE LA FIRA "ISTANBUL JEWELRY SHOW"

Noticies - Noticies JORGC

Istanbul Jewelry Show, una de les cinc principals exposicions de joies del món i la primera i única exposició específica de joieria a Turquia, va finalitzar el diumenge 24 de març de 2019. 30.741 professionals del sector de 123 països van visitar l'exposició, on un total de 1.250 empreses de 24 països van exposar els seus últims productes i serveis. La major delegació del programa del sector de l'exposició turca va tenir lloc a l'exposició organitzada sota el patrocini del Turk Ekonomi Bankasi. Dins l'abast del programa; es van allotjar més de 1.500 compradors de més de 65 països.

Cada any, els representants del sector mundial de la joieria estan més interessats en la Mostra de Joieria d'Istanbul. El signe més significatiu d'aquest interès és l'augment del 9% del nombre de visitants estrangers a l'exposició de març del 2019. L'exposició, que va augmentar un 15% el nombre de visitants europeus, també va obtenir un augment del 8% als països de la CEI, inclosa Rússia. Comparat amb l'exposició de març del 2018, el nombre de visitants de la regió del nord d'Àfrica va augmentar un 9%.

El Programa de delegació del comprador, organitzat per la Secretaria General de la Associació d'Exportadors de Minerals i Metalls d'Istanbul (JIMM), Associació Turca d'Exportadors de Joieria (JTR) i UBM Rotaforte sota la coordinació del Ministeri de Comerç de la República de Turquia, s'ha convertit en el programa de delegació de compradors més gran del sector expositiu turc. 1.500 compradors provenen de 65 països de les regions d'Europa, Orient Mitjà, Amèrica del Nord, Amèrica del Sud, Àfrica del Nord i l'Extrem Orient.

 

Nous expositors
1.250 empreses i marques de joieria de 24 països van exhibir una àmplia gamma de grups de productes i sectors incloent or, joies, diamants, pedres de colors, pedres precioses i semiprecioses, perles, plata, accessoris de plata i articles per a la llar de plata, muntatge d'or, refineria, rellotges , motlles, decoració de vitrines, indústria de maquinària i equips, caixes fortes, programari i grups de productes de logística i il·luminació. Un total de 103 nous expositors, 78 nacionals i 25 estrangers, van assistir a l'exposició.

 

Dissenyadors joves i mestres exposen les noves tendències al Designer Market.

El mercat del dissenyador, organitzat cada any per la UBM Rotaforte i l'Associació d'exportadors de joies turques, va reunir joves i mestres dissenyadors de joies a l'exposició de març del 2019. Al disseny del mercat, establert exclusivament al recinte firal, els dissenyadors van atreure una gran atenció exposant els seus propis dissenys i joies.

 

alt   alt

Sermin Cengiz, sòcia fundadora d'UBM Rotaforte

Sermin Cengiz: "Aquest any, l'interès del sector de la joieria mundial a Turquia va assolir un nivell rècord"
Sermin Cengiz, sòcia fundadora d'UBM Rotaforte, va afirmar el següent: "Estem molt contents d'haver organitzat amb èxit la nostra exposició que posa l'agenda del sector mundial de la joieria i els seus professionals per la 48ª vegada sota el patrocini de TEB. Organitzat els mesos de març i octubre, Istanbul Jewelry Show ofereix una plataforma per a la realització de gairebé el 80% de les exportacions de joies turques. Hi ha una tendència creixent en el nombre de visitants de les nostres exposicions organitzades els darrers 3 anys. Les empreses turques aporten la major contribució a aquesta tendència. La capacitat de les empreses turques de produir una àmplia gamma de productes i serveis a diferents rangs de preus per a diversos mercats i la història de la joieria de Turquia de 7.000 anys ha situat el nostre país entre els millors països del sector de la joieria mundial. Amb el suport d'activitats promocionals al llarg de l'any, el sector de la joieria turca va augmentar el seu èxit en exportacions. Segons les dades de l'IMMIB, les exportacions de joies de Turquia van augmentar un 81% entre el 2016 i el 2018 i van assolir els 4.400 milions de dòlars. Esperem que les nostres exportacions arribin als 6.000 milions de dòlars americans amb les reunions i acords empresarials que es duran a terme en el marc de les nostres exposicions durant els mesos de març i octubre. "

 

La nova edicio de la Istanbul Jewelry Show tindrà lloc del 10 al 13 d'octubre de 2019.