Àrea col·legiats

Notícies

NOMÉS SÓN 50 €... APUNTEU-VOS AL REGISTRE DE DISSENYS JORGC!

NOMÉS SÓN 50 €... APUNTEU-VOS AL REGISTRE DE DISSENYS JORGC!

Noticies - Noticies JORGC

No val la pena invertir 50 € a l'any per millorar la protecció dels vostres dissenys? Apunteu-vos al nou Registre de Dissenys de Joieria JORGC, per defensar la vostra creativitat!

El passat 27 de juny va tenir lloc la 2ª presentació sobre "Drets de Propietat Industrial al sector de joieria i rellotgeria" (que podeu descarregar-vos aquí icon Presentació PROTECCIÓ DELS DRETS DE PROPIETAT INDUSTRIAL A LA JOIERIA juny 2019), amb una valoració molt elevada dels assistents. Durant la mateixa, es van explicar els detalls de la proposta del nou "Registre de Dissenys de Joieria JORGC" (veieu més detall a l'anterior notícia a la web del JORGC clicant aquí). Els assistents van valorar el concepte i la idea d'aquesta nova proposta de servei del JORGC en forma molt elevada (4,80 punts en una escla del 1 al 5).

Ara és el moment doncs de posar el sistema en marxa: si voleu ser usuaris del sistema, ens ho heu de confirmar escrivint a Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessiteu que el JavaScript estigui habilitat per a mostrar-la o usant el formulari de inscripció de la web, on també trobareu les tarifes i més informació del seu funcionament.

 

WEB EXPLICATIVA DEL REGISTRE DE DISSENYS JORGC I SOL•LICITUDS:

•  http://registre.jorgc.org/
• Youtube: video explicatiu clicant aquí

alt

Presentació del 27 de juny

 

alt

Els ponents de la presentació: Roger Morante (Punto Neutro), Anna Vidal i Mariona Planas (Isern Patentes y Marcas)