Àrea col·legiats

Notícies

LA JUNTA DEL JORGC VISITA L'ESCOLA DE RELLOTGERIA LA MERCÈ

Noticies - Noticies JORGC

alt

La Junta de Govern va reunir-se el dilluns dia 27 de novembre per a visitar l’Institut La Mercè, acompanyats per la seva directora, Sra. Maria Cardona i amb la presència del Gerent del CCAM (Consorci de Comerç, Artesania i Moda de Catalunya), Sr. Miquel Rodriguez.

Aquest centre juga un paper fonamental en la formació dels futurs rellotgers de tot Espanya, i fins i tot gaudeix d’un reconeixement internacional entre diverses de les principals grans marques de rellotgeria del mòn. Situat al carrer Motors 122 a la Zona Franca de Barcelona, es l’unic centre de tot Espanya que dona un títol oficial i reglat de rellotgeria: Manteniment i Reparació en Rellotgeria, un cicle formatiu de grau mig.

 

L’Escola i dos dels seus professors, el Sr. Eduard  Farré i el Sr. Josep Matas han rebut el Premi de la Secció de Rellotgeria del JORGC. El seu altíssim nivell fa que algun dels seus alumnes siguin seleccionats per anar a Suissa a formar-se i treballar amb els millors rellotgers del mòn.

Amb la visita de la seva Junta, el JORGC va voler conèixer de primera mà les possibilitat i equip de i l’Escola de la Mercè per a incrementar la ja seva intensa col·laboració. Entre els plans, el desenvolupament de cursos de rellotgeria especialitzats per als col·legiats, conjuntament amb l’Escola JORGC.

alt