Àrea col·legiats

Notícies

LA JOIERIA DELS COL·LEGIATS A LA XI GALA DELS PREMIS GAUDI DEL CINEMA CATALÀ

LA JOIERIA DELS COL·LEGIATS A LA XI GALA DELS PREMIS GAUDI DEL CINEMA CATALÀ

Noticies - Noticies JORGC

La nit del passat diumenge 27 de gener va tenir lloc la gala dels XI PREMIS GAUDI de l'Acadèmia del Cinema Català.

El JORGC va ser-hi present amb diverses peces de molts col·legiats. El Comitè de Selecció va triar, entre les més de 170 peces rebudes, 74 joies elaborades per un total de 30 firmes i artesans:

Alfons Martí – Anel Kunanbayeva – Anna Brillas – Anna Juan – Anna Tantiña – Arior – Emma Beteta – Enric Majoral -Fili Plaza – Gemma López – Javier Serratosa – Júlia Compte – JUIA Jewels – Laura Morales – Lida Joies - Maribel Chiva – Miquel Barbera - Miquel Sarda – Mirta Gil – Montserrat Sans – Misui – Noemi Eggenschwiler – Olga Marín – Pedro Pascual Joiers – Raimon Esquerra – Rosa Bisbe – Sara Domenech – Tass Joies – Toni Monés – We Speak Diamond

Un cop avaluades, es va preparar un catàleg de les joies disponibles, que es va enviar amb una setmana d'avançament des de l'Acadèmia a totes les persones presentadores de la gala, i a aquells nominats als premis que havien demanat recolzament d'estilisme o vestuari.

 

alt

alt

 alt

alt

alt

 

Algunes de les presentadores emprovant-se joies al backstage i durant el photo call.

Durant la Gala, persones de l'equip del Col•legi van portar les 74 joies, que es van exposar al backstage, i juntament amb l'equip d'estilistes de l'Acadèmia van assessorar a tots els lliuradors de la Nit respecte les joies que podien encaixar. Cal recordar que la decisió era individual de cada persona, que podia haver optat per portar les joies des de casa, o declinar portar cap joia. Les següents persones (actrius, directores, Presidenta de l'Acadèmia) van escollir diverses de les peces:

Claudia Benito Comas (actriu)
   - arracades de Miquel Sarda
Laia Marull (actriu)
   - arracades de Rosa Bisbe
   - anell de Sunfield / Pedro Pascual Joiers
Silvia Marso (actriu)
   - arracades de Toni Mones
   - esclava de Juia Jewels
Vicky Luengo (actriu)
   - arracades de Javier Serratosa
Mercedes Sampietro (actriu)
   - esclava de Cristina Malet
Mireia Carles (directora artística)
   - arracades de Esquerra Joiers
Isona Passola (Presidenta de l'Acadèmia)
   - arracades de Misui

Segons dades de l'Acadèmia: L'audiència global de la gala per TV3 va ser, per una banda, de 503.000 espectadors i una quota de pantalla del 17,2%, per la catifa vermella, superant 10 punts la competència. Per l'altra, la retransmissió de la gala dels Premis va ser líder de la seva franja, amb una quota del 15,6% i 288.000 espectadors. A més, el programa va ser seguit en directe per 12.000 usuaris únics als Canals de la CCMA. A través de les XXSS de l'Acadèmia es van impactar 124.063 persones a Instagram amb 691.279 impressions i es van generar 1 milió d'impressions a Twitter i 26.000 tuits sota el hashtag oficial, sent els Premis Gaudí el 5e tema més comentat de Twitter a tot Espanya.

Per tant, les vostres creacions i la vostra participació ha estat essencial per a que la joieria catalana ocupés un lloc destacat en un esdeveniment que ha d'ajudar a donar-li la rellevància i dimensió de luxe i 'glamour'.

Com properes passes, el Col·legi ha ofert a l'Acadèmia que qualsevol futura producció audiovisual compti amb els seus membres per a cercar les peces de joieria i rellotgeria que siguin necessàries, o per l'assessorament tècnic o històric que poguessin precisar.

Moltíssimes gràcies a tots pel vostre ajut i, com no, pels vostres dissenys i creativitat,