Àrea col·legiats

Notícies

LA JOIERA CATALANA ALS PREMIS GAUDI DE CINEMA

LA JOIERA CATALANA ALS PREMIS GAUDI DE CINEMA

Noticies - Noticies JORGC

La participació de la joieria catalana als IX Premis Gaudí, organitzada pel Col•legi, ha tingut una important repercussió a molts els mitjans de comunicació, que s'han fet ressò. Hem estat recollint durant la setmana passada notícies i repercussions de la presència de la joieria catalana

Els joiers que van ser seleccionades pel comitè d'avaluació, integrat per membres del Col·legi, de l'Acadèmia del Cinema de Catalunya, i del Grup de comunicació DUPLEX, van ser:

ANNA JUAN
FILI PLAZA
FACET
MISUI-UNION SUIZA
LLUIS COMIN
HABIT
JOIERIA SANT
EURO AURUM
MERCE NICOLAU ROSET
SUNFIELD
ROBERTO & VICTORIA
MAJORAL
MIMOH
LIDA JOIES
BAGUENA
XAVIER SUAREZ SABAT
BAGUES MASRIERA
ROOSIK & CO
JOIERIA MARESMA
GEMMA LOPEZ
NURIA RUIZ
JUD JOIES
TASS JOIES

 

D'aquestes, les presentadores, actrius i personalitats VIP van triar peces de 9 d'aquestes firmes.

 alt  alt

La presidenta de la Acadèmia del Cinema Català, Isona Passola, i la model Judit Masó amb joies de firmes col•legiades. ©Ruano Fotografia

Apart dels molts medis on-line i escrits, car remarcar que uns 600.000 espectadors van seguir aquest acte en directe a TV3. I gràcies a la tasca del JORGC, la joia catalana va tenir una necessària presència, que esperem millori encara més a les properes edicions.

 

Podeu veure totes les imatges de la gala clicant aquí: http://www.comedia.cat/ca/comediateca/ix-premis-gaudi

El Col·legi vol agrair especialment a les firmes col•legiades que es van presentar per participar a aquesta acció del Col•legi. Amb l'ajut de tothom és com podem reforçar el valor i comunicació de la joieria i rellotgeria de Catalunya entre societat i consumidors.