Àrea col·legiats

Notícies

LA JOIA CATALANA LLUEIX ALS PREMIS GAUDI DEL CINEMA CATALÀ

LA JOIA CATALANA LLUEIX ALS PREMIS GAUDI DEL CINEMA CATALÀ

Noticies - Noticies JORGC

La joieria de disseny i manufactura catalana dels col·legiats va tenir un espai destacat a la trobada més rellevant del cinema català: la cerimònia d'entrega dels Premis Gaudí.

Podeu veure un molt bon resum en un vídeo d'un minut (per cortesia i altruisme de la Sra. Coque Ambrosoli) clicant a la imatge, o mirant-lo al facebook del JORGC.

 

alt 

 

En termes de números: es van presentar al JORGC unes 100 joies, per part de 23 joiers col·legiats. D'aquestes, unes 50 van ser pre-seleccionades per ser oferides a les personalitats i presentadores del premi el mateix dia 28 de gener. El llistat de participants va ser, sinó ens hem oblidat de ningú:

Ady, Alfonso Martí Muntaner, Baguena Gemmòlegs, Carolina Jewels, Cesc Mascort, Eduard Pey, Elisenda Santacreu Joies, Embruix Joies, Esquerra Joiers, Fili Plaza, Gemma López, J.Prats Joier, Joid'Art, Jordi Falgueras, Lida Joies, Majoral, Maribel Chiva Joies, Masriera, Miquel Barbera-Habit, Misui, Siat Sans Joies, Tass, VallDor.

De les 9 directores de cinema i actrius que van ser presentadores, 4 d'elles més la pròpia Presidenta de l'Acadèmia, la productora de cine Isona Passola, van posar-se les joies aportades pel JORGC que podeu veure al vídeo o a la següent nota de premsa  icon Premis Gaudi - Nota de premsa


alt

 

Des del Col·legi s'ha fet dues notes de premsa, que han ajudat a explicar la interacció entre la joia i el cinema. També s'ha cercat que quan el cinema català necessiti quelcom de la joieria o rellotgeria catalana, es dirigeixin al Col·legi cercant propostes i assessorament.

Pero en tot cas, s'ha cercat assolir un objectiu central: CONTRIBUIR A QUE LA JOIA AGAFI VISIBILITAT EN UN ESDEVENIMENT MEDIÀTIC DE MOLTA REPERCUSSIÓ, I PER TANT ACONSEGUIR QUE LA JOIA CONTINUI CONSTRUINT EL SEU IMAGINARI DE VALOR A LA SOCIETAT I CONSUMIDORS.

Moltes gràcies a tots els que vàreu aportar joies i il·lusió en aquesta acció del Col·legi, i us animem a tots a participar al 2019.

 

alt

 

alt

 

alt