Àrea col·legiats

Notícies

"L'ORIGEN", ACTE DE CLOENDA DE LA ESCOLA JORGC (28 de juny, a la Joieria Suárez)

"L'ORIGEN", ACTE DE CLOENDA DE LA ESCOLA JORGC (28 de juny, a la Joieria Suárez)

Noticies - Noticies JORGC

Cada any, és un motiu d'orgull per al Col·legi presentar els projectes dels estudiants de la seva Escola, que constitueixen una prova del futur de la joieria catalana.

La presentació i acte de cloenda del curs 2016-2017 de l'Escola JORGC es farà a la firma col·legiada JOIERIA SUAREZ (Passeig de Gràcia, 82). L'exposició de les peces / projectes de fi de curs dels alumnes te com leit-motiv "L'ORIGEN". Dia: 28 de juny, a les 18.00 hrs.

Es continua així amb el camí obert l'any passat amb la presència a UNIÓN SUIZA, amb una molt alta satisfacció i valoració dels alumnes: exposar a establiments col·legiat de reconeguda presència a Barcelona.

Estem segurs que, com cada any, la cloenda del curs serà tot un èxit gràcies a l'esforç de tot l'equip de l'Escola i a la gran capacitat i creativitat, ja contrastada, dels seus estudiants.

I enguany tenim un element especial a la cita: que el 2017 és el 25 aniversari de l'Escola JORGC. La qual cosa donarà peu a fer un balanç de llarg recorregut sobre la decisiva aportació de l'Escola, tant passada com futura.