Àrea col·legiats

Notícies

L'ESCOLA JORGC, EXIT ACLAPARADOR AL PREMI CONCURS "INSIGNIA DEL MESTRE ARTESÀ" DE LA GENERALITAT

L'ESCOLA JORGC, EXIT ACLAPARADOR AL PREMI  CONCURS "INSIGNIA DEL MESTRE ARTESÀ" DE LA GENERALITAT

Noticies - Noticies JORGC

Com cada Any, la Generalitat organitza el concurs, a traves d'Artesania de Catalunya, per trovar l'insignia que s'entregara als mestres Artesans, per donar reconeixement a les seves trajectories.

 

El resultat de l’edició 2017 del concurs de"la Insígnia del Mestre Artesà" que lliura el Consorci de Comerç, Artesania  i Moda de la Generalitat ha tingut un clar color “JORGC”. Els excel·lents resultats de l’Escola JORGC al concurs són el millor aval de la capacitat formativa de l'Escola.

De 65 participants de totes les escoles de joieria, es van triar 11 finalistes. Dels quals més de la meitat eren alumnes de l’Escola JORGC. Finalment, dels premis (1er i 2n, i dues  mencions) el JORGC va capturar el 2on premi i una de les mencions, de les quals podeu veure les imatges

 

    

La guanyadora del 2on premi i estudiant de l’Escola JORGC, Daria Pacelli, amb la Sra. Gemma López, Presidenta de la Secció de Comerç del JORGC i membre del Jurat

       

Alba Domingo, estudiant de l’escola JORGC, guanyadora d’una de les dues mencions especials,  amb Josep Cayellas, integrant del Consell Consultiu JORGC i membre del Jurat.

Aquesta insígnia és la que es lliura anualment als artesans catalans guardonats amb el Diploma de Mestre Artesà. Les propostes presentades a concurs faran part d'una ruta itinerant d'exposicions per Catalunya.