Àrea col·legiats

Notícies

JOIERIA: REFLEXIONS DE PRESENT I FUTUR Online Meeting - Divendres 24 d’abril, 10.30 - 12.00 hrs

JOIERIA: REFLEXIONS DE PRESENT I FUTUR Online Meeting - Divendres 24 d’abril, 10.30 - 12.00 hrs

Noticies - Noticies JORGC

Estem davant d'una circumstància única a la història de la joieria a Catalunya: tot el comerç físic presencial ha tancat forçosament, i molts fabricants i tallers estan tancats o amb una activitat mínima. És doncs el moment d'aixecar la nostra creativitat per imaginar futurs alternatius.

Tres joiers col·legiats, amb models propis que combinen comerç detallista, taller i e-commerce, ens explicaran breument la seva experiència professional, els seus valors, com ho fan. Després debatrem sobre quins poden ser models de joieria que valguin per als dies després de la finalització d'aquest període excepcional.

 

alt

JORDI ROSICH

ROOSIK & CO

Premi JORGC Comerç 2019

 

alt

LLUIS COMÍN

66MISTRAL GALLERY

Premi JORGC Artesania 2017

 

alt

ROC MAJORAL

MAJORAL

Premi JORGC 2014

 

alt

Moderat per

GEMMA LOPEZ

Presidenta Artesans JORGC

 

 

Data: divendres 24 d'abril, de 10 a 12.30 hrs
Lloc: cliqueu  Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessiteu que el JavaScript estigui habilitat per a mostrar-la


Podeu unir-vos a la reunió des de el vostre ordinador, tablet o smartphone.
Si es la 1ª vegada que useu l'aplicació GoToMeeting, us recomanem la seva descàrrega

 

 

Perquè la sessió (el que s'acostuma a conèixer com una "webinar") no sigui massa complexa de gestionar, us demanem que tingueu en compte que:

a) L'esquema serà una molt breu visió de cadascú dels tres joiers participants, seguint d'un ampli debat i diàleg obert a tots els participants. Durant la sessió, també podreu fer preguntes via xat.

b) Us demanem que entreu a la reunió amb el micro i la càmera apagades.

c) Tingueu paciència davant dels possibles problemes tècnics o de coordinació, són els problemes del "directe i en viu". Us recomanem que proveu que podeu entrar a la sala virtual de reunió al menys un quart d'hora abans,

Des del Col·legi i totes les seves àrees continuem treballant perquè les empreses, autònoms, professionals i treballadors del sector de la joieria, orfebreria, rellotgeria i gemmologia tingueu tot el suport possible, encara que tinguem totes les nostres oficines tancades. És el nostre compromís.

Esperem saludar-vos "virtualment" en aquesta xerrada, que representa també una forma de compartir forces i experiències entre tots els que fem Col·legi.