Àrea col·legiats

Notícies

JOIERIA DELS COL·LEGIATS A LA XII GALA DELS PREMIS GAUDI DEL CINEMA CATALÀ

JOIERIA DELS COL·LEGIATS A LA XII GALA DELS PREMIS GAUDI DEL CINEMA CATALÀ

Noticies - Noticies JORGC

El passat diumenge 19 de gener va tenir lloc la gala dels XII PREMIS GAUDI de l'Acadèmia del Cinema Català.

El Comitè de Selecció va triar, entre les més de peces rebudes, 114 peces elaborades per 24 firmes i artesans:

Anna Acedo Pueyo - ALTR Created Diamonds - Vadim Anton – Arior Barcelona - Juan Ignacio Aróstegui Torrecillas - Comaposada Joiers - l'Hora Exacta - Joan Datzira – Fabre Gemmòlegs – FACET Barcelona - Mirta Gil - Hàbit – Kalima - Majoral - MISUI - Laura Morales - Lida Joies Barcelona - Mercè Nicolau Roset - Xavier Palanques Rodríguez- Eduard Pey - Fili Plaza Barcelona- Mª Lluïsa Recasens Simó - Sandra Roura - Miquel Sardà – Sunfield

Un cop avaluades, es va preparar un catàleg de les joies disponibles, que es va enviar amb una setmana d'avançament des de l'Acadèmia a totes les persones presentadores de la gala, i a aquells nominats als premis que havien demanat recolzament d'estilisme o vestuari.

Durant la Gala, persones de l'equip del Col•legi van portar les 64 joies, que es van exposar al backstage, i juntament amb l'equip d'estilistes van assessorar a tots els lliuradors de la Nit respecte les joies que podien encaixar. Cal recordar que la decisió era individual de cada persona, que podia haver optat per portar les joies des de casa, o declinar portar cap joia.

Les següents persones (actrius, directores, Presidenta de l'Acadèmia) van escollir diverses de les peces:

VIDEO AMB LES PRESENTADORES I LES JOIES DE LES FIRMES COL·LEGIADESicon VIDEO DELS PREMIS GAUDÍ

• Angels Gonyalons (actriu)
    - arracades de Joan Datzira

 alt

 

• Nevoa (cantant)
    - arracades de Sandra Roura

alt

 

• Carme Elies (actriu)
    - arracades de Sunfield

alt

 

• Rosa Cadafalch (actriu)
    - arracades de ALTR Created Diamonds

alt

 

• Maria Molins (actriu)
    - Arracades de Majoral
    - anell de Vadim Anton

altalt

 

• Isona Passola (Presidenta de l'Acadèmia)
    - arracades de Majoral
    - anell de Fili Plaza Barcelona

 alt

 

• Maria Rodríguez (actriu)
    - arracades de Sunfield ( durant l'actuació)*

 alt

A l'instagram de l'Acadèmia trobareu moltes imatges dels premiats i els presentadors, varis amb les joies dels col·legiats participants: Instagram dels Premis Gaudí. Segons dades de l'Acadèmia, la repercussió a Catalunya d'aquest acte és molt forta. A tall d'exemple, l'audiència global de la catifa vermella i la gala per TV3 acostuma a superar els 500.000 espectadors i la retransmissió de la gala dels Premis és líder de la seva franja. Moltes persones també segueixen en directe l'acte per Internet. I les xarxes socials de l'Acadèmia generen uns 2.000.000 de contactes o impressions des de Instagram, Twitter, etc.

Per tant, les vostres creacions i la vostra participació ha estat essencial per a que la joieria catalana ocupés un lloc destacat en un esdeveniment que ha d'ajudar a donar-li la rellevància i dimensió de luxe i glamour. Moltíssimes gràcies a tots pel vostre ajut i, com no, pels vostres dissenys i creativitat,