Àrea col·legiats

Notícies

JOIERIA CATALANA ALS PREMIS GAUDI DE CINEMA

JOIERIA CATALANA ALS PREMIS GAUDI DE CINEMA

Noticies - Noticies JORGC

VOLEU PARTICIPAR AMB LES VOSTRES JOIES A LA CERIMONIA DELS VIII PREMIS GAUDI DE L'ACADEMIA DEL CINEMA CATALÀ?

ACCIÓ DEL JORGC PER A DIFONDRE LA JOIERIA CATALANA PER TV

Un dels reptes de futur per al sector és reforçar el desig de les joies entre els nous consumidors; incrementar l'atractiu de la joia com un element d'atracció, amb un toc d'elegància i d'expressió de la personalitat davant de tota la societat.

Un grup de col·legiats ha creat un grup de treball que té com objectiu la potenciació de la joieria entre els consumidors; i amb el seu ajut, el Col·legi ha arribat a un acord amb l'Acadèmia del Cinema Català per a que els 800.000 espectadors de la Gala de Lliurament dels Premis Gaudí, que tindrà lloc el proper diumenge 31 de gener des de l'Auditori del Fòrum –CCIB, puguin apreciar la creativitat, qualitat i elegància de la joieria feta a Catalunya:

 

Fruit de l'acord, en el transcurs de la gala presentada per l'actriu Rossy de Palma, les lliuradores dels premis de les 22 categories dels Gaudí lluiran diferents peces fabricades pels col·legiats.

Us invitem per tant a proposar les vostres creacions per a ser les que facin lluir tot el sector de la joieria catalana

 

 

COM PODEU PARTICIPAR

 • Cada una de les presentadores tindrà l'opció de lluir peces d'un col·legiat diferent
 • Podeu proposar ser un dels joiers participants enviant-nos al col·legi un dossier amb diferents imatges individuals de qualitat professional de cada peça que proposeu i una explicació del concepte definitori i dels materials de cadascuna ( Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessiteu que el JavaScript estigui habilitat per a mostrar-la ). Data màxima: 25 de gener.
 • Requeriment per participar-hi: presentar peces de manufactura catalana
 • Un comitè format per representant del cinema, periodistes i del sector joier farà una pre-selecció de les propostes en funció de l'adequació als presentadors i del vestuari.
 • Els pre-seleccionats rebran més endavant la informació sobre la logística (assegurança i transport de les peces) si són escollits per les presentadores

 alt

alt

REPERCUSSIÓ DE L'ACCIÓ

 • Abans del T/N vespre, de 20.30h a 21.00h s'emetrà un programa especial "Catifa vermella" amb l'arribada dels actors i actrius a la gala i el seu passi pel photocall. És l'espai on es comenten les anècdotes de les pel•lícules, els models que llueixen les actrius, les joies i complements...
 • La gala s'emetrà en directe per Televisió de Catalunya, després del Telenotícies vespre, en horari de màxima audiència (+ 800.000 espectadors, 17,4% de quota de pantalla)
 • Retransmissió per TV3 i Catalunya Ràdio amb la col•laboració de BTV i la Xarxa de televisions locals, més de 100 periodistes acreditats i àmplia difusió a les xarxes. Els comentaristes de TV3 i Catalunya Ràdio donen detalls sobre el vestuari i les joies dels presentadors i presentadores.
 • Logotip del Col·legi al photocall i agraïments al Col•legi als crèdit de TV3
 • Lloc: Auditori del Fòrum-CCIB amb 2.000 convidats
 • Presentadora principal: Rossy de Palma.

Més informació sobre la gala i les pel·lícules i actors nominats al 2016: http://academiadelcinema.cat/ca/premis-gaudi-ca/viii-premis-gaudi

Us animem a presentar les vostres creacions de joieria. Aquesta és una oportunitat "d'or" per, amb el vostre ajut, potenciar el valor de la joieria i estimular la demanda, vinculat-nos a un sector de tanta visibilitat com és l'elit del cinema.