Àrea col·legiats

Notícies

ISTANBUL JEWELRY SHOW ES POSPOSA ALS DIES 18 I 23 DE JUNY

ISTANBUL JEWELRY SHOW ES POSPOSA ALS DIES 18 I 23 DE JUNY

Noticies - Noticies JORGC

La darrera fira rellevant de les properes setmanes que quedava en peu, la ISTANBUL JEWELRY SHOW, acaba de comunicar que també es veu forçada a endarrerir la seva celebració a finals del mes de juny.

Reproduim el comunicat que s'ha rebut dels organitzadors fa escasos moments:

 

Apreciats clients, assistents i grups d'interès,

Desitgem informar-vos que hem decidit ajornar la mostra de joieria d'Istanbul, prevista per al 19 al 22 de març del 2020 al CNR Expo, Centre Fira d'Istanbul

A la vista de les recents novetats mundials al voltant del virus COVID-19, la nostra prioritat principal és la salut i la seguretat de tots els que participen a la Mostra de Joieria d'Istanbul; els nostres empleats, socis, clients i expositors.

Després d'una acurada consulta amb els grups d'interès de la indústria i després de la decisió oficial del Ministeri de Comerç de la República de Turquia l'11 de març de 2020 sobre l'ajornament d'organitzacions internacionals, l'esdeveniment tindrà lloc els dies 18-21 de juny de 2020.

Es publicarà més informació al nostre lloc web i als canals oficials de comunicació.

Continuem relacionant-nos directament amb totes les autoritats rellevants mentre seguim i complim les directrius de l'Organització Mundial de la Salut i del Ministeri de Salut de la República de Turquia. Els mantindrem informats sobre les novetats a mesura que les rebem.

Demanem disculpes per les molèsties que ha causat i esperem que entengueu que aquesta decisió és d'interès per a la comunitat.

Per a qualsevol consulta, poseu-vos en contacte directament amb l'equip d'exposicions de joieria d'Istanbul i esperem acollir-vos a Istanbul el 18 al 21 de juny de 2020.

Atentament,


Equip de la Mostra de Joieria a Istanbul