Àrea col·legiats

Notícies

"ISTAMBUL JEWELRY SHOW 2016" - invitació a visitants (13-16 octubre)

"ISTAMBUL JEWELRY SHOW 2016" - invitació a visitants (13-16 octubre)

Noticies - Noticies JORGC

 

Cada cop més, els proveïdors i clients provenen de més i més països. Per als que cerquin la millor porta per accedir a partners al Orient, la Istambul Jewelry Show és una oportunitat perfecte.

La Fira de Estambul ha establert un contacte institucional amb el Col·legi per facilitar l'accès a aquesta porta, i per tant el Col·legi ofereix als col•legiats invitacions (entrades) gratuïtes. I per als compradors, un espectacular programa subvencionat d'assistència:

 ENTRADES GRATUÏTES: Podeu imprimir-vos la invitació al fitxer adjunt (només col·legiats que han accedit a la web amb el seu password), o recollir-la a les oficines o Escola del JORGC.  icon INVITACIO i informacio ISTAMBUL JEWELRY SHOW

 

PROGRAMA DE COMPRADORS SUBVENCIONAT: la fira ofereix, tot pagat, als col·legiats que assisteixin com compradors interessats:

  • tres nits d'allotjament gratuït per dues persones en habitació doble a un hotel de 5 estrelles proper a la Fira, incloent esmorçar.
  • reunions B2B durant la fira
  • servei de traducció al turc i/o a l'anglès
  • transfers a l'aeroport, fira i hotel
  • entrades gratuïtes, amb les acreditacions esperant a l'hotel
  • viatge turístic de mini-creuer pel Bosfor (si el grup fos nombrós)a la fira, amb un programa turístic de complement també gratuït.
Si esteu interessats en formar part del programa podeu indicar-ho ja - Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessiteu que el JavaScript estigui habilitat per a mostrar-la , tel 93 217 05 16)

 

Pont entre Europa i els mercats d'Orient

La fira de Estambul és una plataforma molt bona per adquirir tant productes de gamma econòmica com disseny de qualitat superior de Xina, Índia, Hong Kong, Itàlia, Alemanya, USA, etc.

Algunes dades:
- 800 expositors de 27 països
- 17.000 visitants de 111 païssos, principalment de Emirats Àrabs Units, Rússia, Ucraïna, India, Israel, Itàlia, Alemanya, Aràbia

Per a més informació també podeu veure al fitxer adjunt alguns comentaris d'expositors i compradors, o consultar la detallada web de la fira: web de la Istambul Jewelry Show