Àrea col·legiats

Notícies

INHORGENTA MUNICH 2021 – COMPROMÍS AMB EL SECTOR

INHORGENTA MUNICH 2021 – COMPROMÍS AMB EL SECTOR

Noticies - Noticies JORGC

INHORGENTA MUNICH ja es prepara per ser al 2021 una plataforma de negocis encara més atractiva. Per aquest motiu ha fet una carta oberta a tot el sector, on reforça el seu compromís per treballar "Junts units per a una forta industria joieria, rellotgera i gemològica". El JORGC s'ha sumat a la mateixa, sumant-se a moltes empreses i institucions a nivel mundial del sector. Podeu veure la carta oberta, "United together for a strong jewelry, timepiece and gemstone industry", clicant aquí: icon INHORGENTA Open Letter 2020

Com part d'aquest compromís, la fira, que es partner del Col·legi, ja ofereix el registre per a expositors, amb una garantia total davant de la important incertesa de la situació actual: si per qualsevol motiu la fira no es pogués celebrar, es reemborsaria el import als expositors.

De cara a la inscripció com expositors, la fira ens recorda que fer un registre avançat com expositor no és vinculant fins que no es confirmi el emplaçament, i en canvi és la millor garantia per a obtenir una bona ubicació. Per als interessats, adjuntem la informació bàsica:

RESULTATS DEL 2020: 1.055 expositors de 44 països, 26.000 visitant i 65.000 m2 d'exposició.

ÀREES: cliqueu aquí per veure el planell d'exposició
• Hall A1: Timepieces (rellotgeria)
• Hall A2: Technology (packaging, refineries, accessoris per a botigues, serveis, fabricació de rellotges) & Bijoux (bijuteria)
• Hall B1: Fine Jewelry (col·leccions de joieria premium i anells de compromís)
• Hall B2: Elegance & Lifestyle (joieria clàssica i de pedra preciosa, lifestyle i tendències)
• Hall C1: Carat (pedres precioses, joieria genuïna de gemma )
• Hall C2: Contemporary Design & Vision (disseny premium i de joieria contemporània, forums INHORGENTA, innovació)

TRUSTED TARGETING: la nova eina B2B de la fira de Munich, amb tecnologia de targeting intel·ligent per fer campanyes de Marketing als agents i empreses que participen a la fira de Munich durant tot l'any. Més informació clicant aquí.

FORMULARI D'INSCRIPCIÓ i PREUS clicant aquí.
Contacte: Sra. Raphaela Kollmann (tel 93 488 17 20, Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessiteu que el JavaScript estigui habilitat per a mostrar-la ).

 

alt