Àrea col·legiats

Notícies

INHORGENTA CARD . OFERTA EXCLUSIVA PER A COL·LEGIATS (22-25 febrer)

INHORGENTA CARD . OFERTA EXCLUSIVA PER A COL·LEGIATS (22-25 febrer)

Noticies - Noticies JORGC

INHORGENTA MUNICH és la fira líder europea per joieria de Lifestyle i Design, així com a plataforma professional per a tot el sector joier, on s'exposen
el ventall més ampli de rellotges, pedres precioses, accessoris per a joieria, estoigs i maquinària i, com no, joieria Premium.

En la seva última edició, Inhorgenta MUNICH 2018, van exposar 1.026 expositors de 42 països i hi va haver una afluència de 27.000 visitants professionals, procedents de
70 països.

Com partner del JORGC i patrocinador dels seus premiss recordem, INHORGENTA i el JORGC us ofereixen un avantatge molt especial per a la vostra assistència a la propera edició: la INHORGENTA CARD a un preu molt reduït, de 40 € (molt més econòmic que el preu normal de 69 €).

Feu la vostra reserva de la INHORGENTA CARD no més tard del 19 de gener ( Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessiteu que el JavaScript estigui habilitat per a mostrar-la   tel. 93 217 05 16).

Aquesta és una opció especialment econòmica i confortable, pels visitants que vulguin tenir sense cap complicació accés il·limitat a la Fira, el transport inclòs i altres avantatges. Feu els vostres números:

 

SERVEI

COST INDIVIDUAL

COST INHORGENTA CARD

1. Entrada lliure per tots els dies

55 €

inclòs

2.   Servei “shuttle” de bus des de/a l’aeroport

15 €

inclòs

3.   Lliure utilització de tot transport urbà a Munich –metro, rodalies, bus, tramvia (per dia)

6,70 €

inclòs

4.   Us del VIP Lounge a totes hores

No permès

inclòs

5.   Guarda-roba

2 €

inclòs

6.   Descomptes en hotels, parking, lloguer cotxes, restaurants dins la Fira

No disponibles

Fins 20%

7.   Estalvi de temps per a fer el registre

No disponible

Immediat

TOTAL

78,90 €

40 €

(69 € no col·legiats)

 

 

VIATGE ORGANITZAT A INHORGENTA MUNICH

Recordeu que el JORGC també organitza un viatge conjunt a INHORGENTA, amb transport, allotjament i esmorzar. Més informació a la web del JORGC clicant aquí (viatge JORGC a INHORGENTA 2019) o escrivint a Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessiteu que el JavaScript estigui habilitat per a mostrar-la .