Àrea col·legiats

Notícies

INHORGENTA 2020: EXITOSA EDICIÓ AMB 26.000 VISITANTS

INHORGENTA 2020: EXITOSA EDICIÓ AMB 26.000 VISITANTS

Noticies - Noticies JORGC

INHORGENTA MUNICH, malgrat un entorn general poc favorable pel fenòmen del "coronavirus", ha estat entre el 14 i el 17 de febrer el gran punt de trobada mundial de la joieria i rellotgeria i joies. L'organització remarca els aproximadament 26.000 visitants comercials de més de 80 països que van assistir com la millor prova del bon desenvolupament d'aquest any.

Per part del Col·legi, novament es va fer un nou grup organitzat de visitants, que va permetre un important intercanvi d'experiències i contactes. També cal destacar novament la molt bona acceptació de la INHORGENTA CARD, fruit de la cooperació entre MUNCHEN MESSE i el JORGC.

La propera INHORGENTA MUNICH se celebrarà del 19 al 22 de febrer de 2021.

 alt

PAVELLONS, PAIS INVITAT, INHORGENTA AWARDS...

Els halls A1 — rellotges i B1 — Joieria fina es van reservar fins a l’últim metre quadrat i van oferir als nombrosos visitants una combinació de jugadors establerts de la indústria i de nouvinguts o empreses que tornen amb productes innovadors.

Aquest any no només molts estands es van inspirar en la natura, sinó també tota la secció central de la Sala C2 "Disseny contemporani i visió". El seu contingut i disseny es va centrar en la sostenibilitatambva tenir una gran assistència i els ponents de primera línia van quedar encantats del gran interès.

Suïssa va ser el país soci d'aquest any a INHORGENTA MUNICH. Hi va haver un gran interès pel Salon Suisse, el cor de la presència de Suïssa amb les marques de rellotges més destacades i un programa de suport sobre rellotgeria suïssa. Els expositors del Salon Suisse, no només van mostrar rellotges de primera classe, sinó també la tecnologia de precisió subjacent feta a Suïssa.

Pel que fa als PREMIS INHOGENTA, amb les seves 8 categories, va aplegar a la seva gala a 500 convidats

 

alt

 

ALGUNES OPINIONS SOBRE LA FIRA

Reproduïm a continuació les opinions que ens ha fat arribar l'organització.

  • Klaus Dittrich, president i conseller delegat de Messe München: “El nombre d’expositors i visitants, la seva internacionalitat, l’estat d’ànim a la fira i el feedback dels participants, simplement tot va anar bé durant els últims quatre dies. . El concepte d’INHORGENTA MUNICH és convincent i estem encantats d’això. ”
  • Stefanie Mändlein, directora d'exposicions d'INHORGENTA MUNICH: "Els comentaris positius dels nostres expositors de vell i nou i dels visitants són la confirmació de la nostra estratègia de desenvolupar la plataforma firal més a prop. i diàleg constant amb els nostres clients. L'any que ve podrem acollir altres marques internacionals més importants del sector de la joieria i sobretot del sector de la rellotgeria. "
  • Stephan Lindner, president de BVJ —Associació Federal de Joiers, Joieria i Venda al detall: "Després d’un bon 2019, una temporada d’èxit i un començament d’any decents, esperàvem una bona assistència a Munic. Tot i així, l’alta qualitat dels joiers que hi havia i la gran demanda va suposar, sens dubte, una sorpresa positiva per a molts expositors. Estem molt contents de com ha anat INHORGENTA MUNICH ".
  • Jason Newman, Country Manager Germany i Director d’Exportacions del Grup Festina, respecte al seu retorn a INHORGENTA: “Les nostres expectatives es van complir completament. El nostre objectiu principal era mostrar la nostra cartera de marques ampliada en aquest ambient internacional. L’èxit de la fira es reflecteix en les comandes que hem obtingut i l’alta assistència al nostre estand. "
  • David Geraldes, director de vendes de la firma portuguesa Luisa Rosas (nova firma present al pavelló B1): "Durant la fira ens vam adonar de quina importància és INHORGENTA MUNICH en el mercat i com d'ajut és descobrir una nova marca".
  • Dirk Boettcher, director de vendes de Parmigiani Fleurier: "INHORGENTA MUNICH està creixent en importància i continuarà fent-ho en la indústria que avança. El Salon Suisse és un petit oasi en el tràfec de la fira i va bé amb els nostres comerciants. "