Àrea col·legiats

Notícies

INHORGENTA 2020 - 14-17 febrer

INHORGENTA 2020 - 14-17 febrer

Noticies - Noticies JORGC

INHORGENTA MUNICH, partner del JORGC i patrocinador dels seus premis, ens informa de les novetats i informació de la propera edició (14-17 febrer 2020).

LAST CALL PER EXPOSITORS

Estan a punt d'esgotar-se les disponibilitats d'espai per als expositors. En cas de dubte, és preferible que els interessats feu urgentment la inscripció, ja que no és vinculant i permet rebre una proposta per verificar ubicació i cost.

Podeu usar aquest formulari per a la preincripció.

 alt

VISITA AMB LA INHORGENTA CARD

L'edició del 2019 va ser la més important dels darrers anys: 27.000 visitants i 1.052 expositors de 41 països. Si voleu afegir-vos al 2020:

a) INHORGENTA CARD: els col•legiats poden accedir a la fira amb molts avantatges i un preu especial  -en breu us informarem del seu cost. Més informació clicant aquí.

b) Sectors: Time pieces (pavelló A1), Technology & Bijoux (A2), Fine Jewelry (B1), Elegance & Lifestyle (B2), Carat (gemmologia, C1) i la gran novetat: el Contemporary Design & Vision (C2), amb una àrea central redefinida per focalitzar la sostenibilitat amb materials naturals i reciclables.

Hall C2—Contemporary Design & Vision

c) Activitats
    • Jewelry shows – desfilades de models internacionals amb joieria de luxe (pavelló B1).
    • TRENDFACTORY Munich – programa de seminaris i conferències centrades a les tendències de futur (pavelló C2)
    • Festes 'afterwork' (entrada oest)

 alt

 

INHORGENTA AWARDS

Els col•legiats, siguin expositors o no, poden presentar-se a aquests premis amb els seus dissenys i conceptes fins el 21 de gener.

Els Premis Inhorgenta inclouen aquestes categories: joieria fina, joieria de moda, dissenyador de l'any, nou dissenyador, disseny de rellotges, comerç de propera generació, premi públic a la millor peça de joieria i premi públic al millor rellotge.

El cost d'inscripció és de 295 € per als expositors i 495 € per a la resta.

Més informació clicant aquí – INHORGENTA AWARDS.

 alt

 

Més informació:
• Web INHORGENTA: https://inhorgenta.com/
• Contacte directe a Espanya: Sra. Raphaela Kollmann (tel 93 488 17 20, Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessiteu que el JavaScript estigui habilitat per a mostrar-la ).