Àrea col·legiats

Notícies

INHORGENTA 2018 - BONES PERSPECTIVES

INHORGENTA 2018 - BONES PERSPECTIVES

Noticies - Noticies JORGC

INHORGENTA MUNICH ens comunica que hi ha forts indicis que apunten a un important creixement per a la propera edició, del 16 al 19 de febrer del 2018.La dada més significativa és un 9% de creixement a la xifra de reserves, i d'un 8% pel que fa a l'espai contracat, respecte del mateix període de l'any passat.

"Des de la darrera edició, que ja mostrava bones xifres, ens satisfa especialment aquest creixement", ha declarat la Directora de la Fira Stefanie Mändlein. "Molts expositors des de fa molts anys repetiran, i hem estat capaços de atreure noves i prominents marques, a l'igual que dissenyadors.. Això fa que l'oferta de producte de INHORGENTA MUNICH sigui encara més interessant i ampla pel canal de reteil i detallistes."

Adjuntem un document on es mencionen algunes de les marques que són part d'aquesta corrent, segons ha facilitat l'equip d'INHORGENTA MUNICH: icon INHORGENTA - Nota premsa increment reserves. En cas de desitjar més informació:

Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessiteu que el JavaScript estigui habilitat per a mostrar-la  

FIRAMUNICH (representació oficial de Messe Munchen per a Espanya i Andorra).

Avgda de les Corts Catalanes 2, 1ª planta, local 3

08173 San Cugat del Vallés

93 488 17 20

www.firamunich.com