Àrea col·legiats

Notícies

III SETMANA DEL COMERÇ, 25 a 31 de març

III SETMANA DEL COMERÇ, 25 a 31 de març

Noticies - Noticies JORGC

La 3ª SETMANA DEL COMERÇ - organitzada pel Consorci de Comerç, Artesania i Moda de Catalunya (CCAM) concentrarà del 25 al 31 de març diferents activitats de promoció del sector del comerç, de formació, d'intercanvi d'idees o experiències. Un punt de trobada, on diferents experts i professionals del comerç compartiran coneixement sobre els reptes de futur per al sector.

La Setmana del Comerç i les jornades Comerç Increïble són una gran plataforma de reflexió dels principals reptes que afronta el sector. També posa en valor les empreses del sector i destaca la seva competitivitat i la seva funció social.

Veieu tot el programa i apunteu-vos clicant aquí: inscripcions i programa

En què consistirà? Quines novetats presenta enguany?

Acte de Presentació. El dilluns 25 de març arranca la 3a edició de la Setmana del Comerç amb la presentació dels actes de la setmana a l'Auditori del Caixa Fòrum (Av. Francesc Ferrer i Guàrdia, 6-8, 08038 Barcelona), seguit d'una conferència a càrrec de l'Alfons Cornella i la seva visió sobre el Comerç sota el lema "Radical Retail".

"Jornades de Comerç Increïble". La principal novetat d'enguany es la utilització de diferents ubicacions i horaris per a cada jornada. Del dimarts 26 al divendres 29 de març, ens encarem al futur i celebrarem 4 sessions de caràcter més tècnic posant el focus sobre temes que ens marcaran el futur del sector:

  • El futur dels eixos comercials a Catalunya i la llei d'APEU's: amb la col·laboració de 3 experts europeus sobre la implantació del BID's al Regne Unit i Alemanya.
  • Vendre com sempre, però diferent! Com reinventem les botigues per vendre en un futur?. A través d'una dinàmica de pensament creatiu el Marcos Álvarez ens ajudarà fer una diagnosi diferent dels vostres establiments per planificar noves estratègies de venda. Alhora debatrem sobre les noves competències que han de tenir els venedors i escoltarem el testimoni e 5 joves que ens explicaran quines son les seves motivacions, experiències i preferències a l'hora d'anar a comprar.
  • Maximitza les teves inversions en eines tecnològiques. De la mà de 3 experts en la matèria, dediquem una sessió als empresaris de comerç, serveis i moda i als professionals que gestionen aquest àmbit a les seves empreses.
  • Retail Technetworking. Moltes empreses catalanes ofereixen bones solucions per digitalitzar, però les heu vist mai en acció? A l'espai Retail Technetworking crearem 16 botigues fictícies on les empreses proveïdores exposaran in situ totes les solucions que ens ofereixen. Vine, toca, experimenta i descobreix tot el que les noves tecnologies poden aportar!

Del 25 al 31 de març - Activitats del món associatiu: Esdeveniments de promoció, d'intercanvi d'idees i experiències i espais de trobada arreu del territori català.