Àrea col·legiats

Notícies

II Edició Crafts NOW - 18 de novembre (online)

II Edició Crafts NOW - 18 de novembre (online)

Noticies - Noticies JORGC

Torna Crafts NOW, la jornada al voltant de l'artesania i la innovació. Aquesta segona edició es farà el dimecres 18 de novembre de 2020 de 10h a 13h, en format virtual (online).

 S'emmarca dins el Programa #Talent_jove que impulsa Artesania Catalunya de la Generalitat de Catalunya i que tindrà lloc durant la celebració de la 15ª Barcelona Design Week, s'emetrà per streaming i comptarà amb aquests ponents internacionals:

  • la Mattia Bernini (Precious Plastic) des d'Itàlia
  • l'artista i dissenyadora de Guatemala establerta a Londres Micaella Pedros.
  • La dissenyadora catalana d'espais i d'interiors Laura Badia

La jornada d'enguany està enfocada a projectes amb compromís social, i serà conduïda pel Dr. Oscar Tomico, director del programa d'Enginyeria de Disseny Industrial a l'Escola Universitària de Disseny i Enginyeria de Barcelona ELISAVA i professor adjunt al Departament de Disseny Industrial de la Eindhoven University of Technology.

Crafts NOW és un espai de trobada, coneixement i debat adreçat a professionals i estudiants del sector de l'artesania. Una jornada en la que s'estableix un diàleg al voltant de la investigació, la recerca i la innovació en l'artesania, des l'òptica de la creativitat, la transversalitat i el negoci. És una activitat organitzada per la Generalitat de Catalunya mitjançant Artesania Catalunya, amb el comissariat de l'Associació d'Artistes i Artesans del FAD (A-FAD) i el suport de la Federació d'Associacions d'Artesans d'Ofici de Catalunya (FAAOC).

Més informació a la web del Consorci de Comerç, Artesania i Moda de Catalunya (CCAM) clicant aquí