Àrea col·legiats

Notícies

I CONGRÉS PROFESSIONAL D'ARTESANIA - 11 de març 2019

I CONGRÉS PROFESSIONAL D'ARTESANIA - 11 de març 2019

Noticies - Noticies JORGC

L'àrea d'Artesania del CCAM ens informa de la celebració del I Congrés Professional d'Artesania. Aquesta 1ª edició, que te una voluntat de continuitat, es celebrarà al recinte moderniste de Sant Pau.

El Congrés professional d'Artesania neix amb la voluntat de generar una plataforma de reflexió i debat sobre l'artesania, tal i com estableix el Pla Estratègic d'Artesania impulsat pel Consorci de Comerç, Artesania i Moda de Catalunya. Un punt de trobada per compartir recursos, eines, valors, experiències, enfortir el sector i, fomentar l'intercanvi d'idees i sinergies entre els diferents actors creatius i productius.

Aquesta primera edició del congrés tractarà al voltant de temàtiques d'actualitat que permetran al sector actualitzar i reforçar el seu posicionament i la seva projecció professional. Amb aquest objectiu, s'aprofundirà en un dels àmbits amb més dificultat per al sector artesà. En una societat i mercat altament competitiu i canviant, es fa necessària una radiografia de les noves tendències i hàbits, així com dels nous models de negoci que s'obren al sector.

El congrés es centrarà en temàtiques d'actualitat que permetran al sector reforçar el seu posicionament i la seva projecció professional, radiografiant les noves tendències i hàbits, així com els nous models de negoci.

En el marc del congrés s'analitzaran aquests factors i es donaran pautes per mostrar l'artesania com un sector atractiu i competitiu.

Per a més informació i inscripcions: http://www.congresartesania.cat  / Àrea d'Artesania CCAM 93 467 46 60