Àrea col·legiats

Notícies

Fins 31 desembre: LES VOSTRES JOIES ALS PREMIS GAUDI DEL CINEMA CATALÀ

Fins 31 desembre: LES VOSTRES JOIES ALS PREMIS GAUDI DEL CINEMA CATALÀ

Noticies - Noticies JORGC

Dia 31 de desembre, data límit per presentar les vostres propostes

 Per participar, ompliu i envieu aquest icon Formulari presentació joies Premis GAUDI - JORGC

 

L'Acadèmia del Cinema Català confia per cinquè any consecutiu en el Col•legi i els seus professionals per a que a la XII gala dels Premis Gaudí les actrius i la presidenta de l'Acadèmia mostrin la creativitat, qualitat i elegància de la joieria feta a Catalunya;

Diumenge 19 de gener de 2019, les lliuradores i lliuradors dels premis de les diferents categories dels Gaudí lluiran diferents peces realitzades pels col•legiats

Us convidem a proposar les vostres creacions per a ser les que facin lluir tot el sector de la joieria catalana a la gala del cinema català. Per a més informació sobre la passada edició a la web del JORGC, cliqueu aquí – Joies i premis Gaudi 2019

D'aquesta manera el Col•legi vol reforçar la imatge i el desig de les joies entre els nous consumidors i incrementar l'atractiu davant de tota la societat. Algunes imatges de les joies dels col·legiats que es van portar en edicions d'anys anteriors les podeu veure en aquest vídeo, per cortesia de la Sra. Coque Ambrosoli:

 https://www.facebook.com/JORGCatalunya/videos/1685386764854664/

 

COM PODEU PARTICIPAR

 • Cada presentador, lliurador o personalitats tindrà l'opció de lluir peces d'un col·legiat diferent.
 • Requeriment per participar-hi: presentar peces de manufactura catalana. a L'edició passada, com referència, les peces escollides per ser portades per les actrius, directores, presentadors, etc, van ser: 4 jocs d'arracades – 1 anell – 3 polseres
 • No més de 5 peces per joier / dissenyador / empresa
 • Podeu proposar ser un dels joiers participants enviant-nos a Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessiteu que el JavaScript estigui habilitat per a mostrar-la  el següent dossier complimentat (NO s'acceptaran propostes que no es basin en aquest formulari): icon Formulari presentació joies Premis GAUDI - JORGC
 • L'Acadèmia facilita les següents guies d'estilisme que recomana als presentadors i premiats:
 • icon Guia Estilisme Premis Gaudi - DONES
 • icon Guia Estilisme Premis Gaudi - HOMES
 • Termini de presentació: dimarts 31 de desembre de 2019
 • Un comitè format per representants del cinema, periodistes i del sector joier (*) farà una pre-selecció de les propostes en funció de l'adequació als presentadors i al vestuari que portin. Els escollits rebran més endavant la informació sobre la logística.

(*) Els representants del sector joier que participin al comitè de selecció, no poden presentar propostes.

 

REPERCUSSIÓ DE L'ACCIÓ (en base a l'edició del 2019, segons dades de l'Acadèmia

 • L'audiència global de la gala per TV3 va ser, per una banda, de 503.000 espectadors i una quota de pantalla del 17,2%, per la catifa vermella, superant 10 punts la competència.
 • Per l'altra, la retransmissió de la gala dels Premis va ser líder de la seva franja, amb una quota del 15,6% i 288.000 espectadors.
 • El programa va ser seguit en directe per 12.000 usuaris únics als Canals de la CCMA.
 • A través de les XXSS de l'Acadèmia es van impactar 124.063 persones a Instagram amb 691.279 impressions i es van generar 1 milió d'impressions a Twitter i 26.000 tuits sota el hashtag oficial, sent els Premis Gaudí el 5e tema més comentat de Twitter a tot Espanya.
 • Retransmissió per Catalunya Ràdio amb més de 150 periodistes acreditats i àmplia difusió a les xarxes. Els comentaristes donen detalls sobre el vestuari i les joies dels presentadors i presentadores.

 

Lloc i data: CCIB - Centre de Convencions Internacional de Barcelona, on ja va celebrar-la entre els anys 2016 i 2018. La gala serà retransmesa en directe per TV3 i les xarxes socials de l'Acadèmia.Auditori del Fòrum-CCIB amb 2.000 convidats, diumenge 19 de gener. Retransmissió per Catalunya Ràdio amb més de 150 periodistes acreditats i àmplia difusió a les xarxes. Els comentaristes donen detalls sobre el vestuari i les joies dels presentadors i presentadores.

 

Més informació sobre els premis Gaudí:  https://www.academiadelcinema.cat/ca/premis-gaudi-ca 

 

Us animem a presentar les vostres creacions de joieria. Aquesta és una oportunitat "d'or" per, amb el vostre ajut, potenciar el valor de la joieria i estimular la demanda, vinculant-nos a un sector de tanta visibilitat com és el món del cinema.