Àrea col·legiats

Notícies

FACET, finalista dels INHORGENTA AWARDS

FACET, finalista dels INHORGENTA AWARDS

Noticies - Noticies JORGC

La firma col·legiada FACET és una de les tres empreses finalistes de les categories dels INHORGENTA AWARDS. Concretament el Jurat l'ha seleccionada per competir en la secció d'Alta Joieria, on és una de les tres firmes finalistes - les altres dues son empreses alemanyes, Gellner i Hans D. Krieger.

La fira INHORGENTA obre el divendres 22, i els premiats i guanyadors es coneixeran amb un gran acte el diumenge 24. Els Inhorgenta Awards, els guardons anuals de disseny de joieria i rellotgeria, celebren ara la seva 3ª edició.

La categoria de "Fine Jewelry" a la que opta FACET requereix  joies amb un preu al detall a partir de 1.000 euros, han de tenir un disseny elegant i atemporal, materials preciosos (per exemple, or, platí, pedres precioses i diamants), mà d'obra d'alta qualitat i una quantitat significativa de feina feta a mà

 

alt

Una mostra del treball de Facet Barcelona

 

Recordem que entre els 17 finalistes del Premi del Públic havia dos dissenyadors espanyols, Laura Márquez i Jaime Moreno (més informació a la web del JORGC clicant aquí). Doncs bé, aquestos ja estan a la terna on es decideix el guanyador, juntament amb la firma Capolavoro.