Àrea col·legiats

Notícies

EXPOMINER - Entrades promocionals (8-10 novembre 2019)

EXPOMINER - Entrades promocionals (8-10 novembre 2019)

Noticies - Noticies JORGC

EXPOMINER, Saló Internacional de Minerals, Fòssils i Joieria, es celebrarà entre el 8 i el 10 de novembre.

El JORGC, gràcies a l'acord amb Fira Barcelona, ofereix un descompte del 56% a les entrades (4 € en lloc de 9 €)

Aquest descompte només és vàlid comprant l'entrada per internet. Per a aixó:

Registreu-vos a la web d'EXPOMINER clicant aquí i introduint un codi promocional que us donarà el Col·legi (podeu demanar-lo per telèfon o correu electrònic), o que (només si us heu identificat amb la vostra clau d'accès a la web) podeu descarregar-vos clicant aquí: icon EXPOMINER ENTRADA JORGC PROMOCIONAL 2019

 

  • Lloc: Fira Barcelona, recinte Montjuïch. palau 1
  • Programa d'activitats (xerrades, exposicions, tallers) clicant aquí
  • Si voleu ampliar informació visiteu el web www.expominer.com.

Expominer, el Saló de Minerals, Fòssils i Joieria, líder en el seu àmbit a Espanya i referent del sud d'Europa, disposa de la millor oferta expositiva de fòssils, minerals, gemmes, joies i propostes handmade. El certamen comptarà amb més d'un centenar d'expositors, que presentaran les seves col·leccions de fòssils, minerals, gemmes, joies i productes handmade que es podran comprar, vendre o intercanviar.

Xifres del 2018: 110 expositors de 15 països y més de 12.000 visitants. 

Cliqueu aquí per veure totes les activitats divulgatives previstes: tallers, exposicions, concursos , xerrades científiques... Aquestes són algunes de les més destacades:

 

alt

Els minerals i la taula periòdica

A través de la taula periòdica dels elements químics descobrirem algunes de les propietats espectaculars que presenten els minerals.

Aquest any 2019, vine a celebrar l'Any Internacional de la Taula Periòdica, amb l'equip de l'Institut de Ciència de Materials de Barcelona (ICMAB-CSIC). Més informació clicant aquí.

 

alt

el T-Rex d'Expominer

T'imagines estar a prop d'un dinosaure? Expominer t'acosta un visitant de pel·lícula. Una actuació molt especial amb la qual podràs fer-te fotos.

 

alt

 Inicia la teva col·lecció de minerals

Visitant ExpoMiner t'emportaràs un mineral de regal. Pots aconseguir jaspi vermell, sodalita i una dent de tauró (fins a esgotar existències).

 


alt

Viu la geologia

Aquest any 2019, torna el taller més important de la "Universitat de Barcelona", amb un ampli programa de xerrades i activitats que t'aproparan a l'interessant món de la geologia:

  • Posa't a prova: un divertit concurs de respostes per a estudiants d'ESO, batxillerat i tothom que hi vulgui participar!
  • La Terra com una ceba: els més petits podran construir i endur-se a casa un model de l'interior de la Terra.
  • Les roques i les seves textures: exposició realitzada entre la UB i l'Institut Cartogràfic i Geològic de Catalunya on podràs descobrir les textures de les principals roques.
  • BCN Rocks: l'App de la geologia: aprèn a treure el màxim partit d'aquesta App i coneix les diferents roques utilitzades a la construcció d'importants edificis de Barcelona.