Àrea col·legiats

Notícies

ÈXIT DE LA TROBADA ONLINE SOBRE REOBERTURA DEL COMERÇ DEL JORGC

ÈXIT DE LA TROBADA ONLINE SOBRE REOBERTURA DEL COMERÇ DEL JORGC

Noticies - Noticies JORGC

El 5 de maig ha tingut lloc la trobada online (webinar) per a presentar el Protocol JORGC per a la reobertura de l'activitat comercial i les mesures de prevenció del Covid-19.

S'han connectat un total de 209 persones diferents, de les qual al mateix temps hi ha hagut un màxim de 167 visionant la trobada al mateix temps.

Podeu veure tota la sessió gravada, clicant aquí: Mesures de reobertura del comerç i fabricació de joieria i rellotgeria (gravada: Tue, 5 May 2020 09:30 AM. Duration: 1 Hr 40 Min).

La base de l'èxit ha estat sense dubte el protocol que el JORGC va elaborar amb molta anticipació sobre les administracions. A la nostra web ja ha tingut un total de 2.266 visionats: http://www.jorgc.org/noticies-jorgc/protocol-per-a-la-reobertura-dels-establiments-comercials-i-taller-de-joieria-i-rellotgeria.

El Protocol ha estat desenvolupat pel partner del JORGC en matèria de Prevenció de Riscos Laborals, Salut i Treball.

S'han tractat temes com:

  • ¿es pot demanar que els visitants es treguin les mascares per obrir?
  • ¿com netejar i desinfectar les peces?
  • ¿mampares i/o mascaretes?

Salut i Treball ha fet una important tasca de contesta de moltes de les preguntes a posteriori, que us recomanem que veieu juntament amb les preguntes que es van fer durant la sessió: icon Preguntes i contestacions (SiT) - Protocol i reobertura comerç