Àrea col·legiats

Notícies

EXIT DE LA TAULA RODONA I TROBADA DEL JORGC AL PIER 01

EXIT DE LA TAULA RODONA I TROBADA DEL JORGC AL PIER 01

Noticies - Noticies JORGC

Reforçant la temàtica del 30 de novembre, amb ocasió de la celebració del dia dels patrons, al migdia va tenir lloc un col·loqui al qual van assistir 120 persones dels diferents camps de la indústria i comerç del sector, incloent alumnes de les escoles. Per a l'ocasió, el lloc escollit va ser el PIER 01, Hub de referència i uns dels projectes més importants de Barcelona Tech City, amb més de 100 companyies i start-ups ubicat al Palau de Mar.

En aquest context, el JORGC va organitzar la conferència "Imprimint Joies. La fabricació tradicional vs. la digital ", en què experts del sector han debatut sobre la convivència dels dos tipus de producció i els reptes de futur que representen les noves tecnologies en el sector. La trobada va ser patrocinat per l'entitat SALUT I TREBALL i va comptar amb la participació de ponents com Estela Guitart (premi JORGC Dissenyadors i Creatius 2011), Roc Majoral (premi JORGC 2014), Lluís Comín (premi JORGC Artesania 2017) o Daniel Moles, expert prototipador.

 

alt

En paraules del president del Col·legi de Joiers, d'Orfebres, de Rellotgers i de Gemmòlegs de Catalunya, Àlex Riu, aquesta doble celebració dels premis JORGC suposa "donar un salt qualitatiu per segon any consecutiu en conjugar una sessió de debat tècnic d'esperit distès i casual amb la formalitat de l'acte de lliurament dels guardons anuals. De fet estem tan satisfets del doble format que pensem seguir treballant perquè pugui créixer i millorar any rere any. "

Els 80 assistents van participar activament al debat, que va ser seguit 80 assistents. Aquest acte obert i gratuït per a tot el sector, patrocinat per la firma SALUT I TREBALL, va acabar amb un aperitiu informal, vermut per cortesia de Vermuts Miró i el sorteig de diverses gemmes per part de les prestigioses firmes col•legiades COLAY, FACET, PUEYO i ROVIRA.

Podeu veure les imatges i assistents clicant aquí – Sant Eloi al PIER 01 - Imprimint Joies.

 

alt

 

alt