Àrea col·legiats

Notícies

ESCOLA JORGC: BRILLANT FI DE CURS A UNIÓN SUIZA

ESCOLA JORGC: BRILLANT FI DE CURS A UNIÓN SUIZA

Noticies - Noticies JORGC

Els alumnes premiats i diplomats: Cesc Mascort, Stephen Bosch, Alba Domingo, Marina Solé, Núria Suñé, Daria Pacelli, Yolanda Pibernat, Maria Lanau, Mirta Gil, Lydia Fajeda, Tessa Rovira.

 

El passat 28 de juny, els futurs professionals del sector a Catalunya -els alumnes de l'Escola de Joieria JORGC- van exposar les seves creacions -els projectes de fi de curs- a l'emblemàtica joieria UNIÓN SUIZA / MISUI de Barcelona.

L'exposició de joies realitzades pels alumnes va tenir com leit-motiv el lema "Joies de pel·lícula ". Amb l'objectiu de convertir-se en professionals del sector, els estudiants d'últim curs de l'escola JORGC han creat peces úniques inspirades en el món del cinema, amb les quals volen retre homenatge a pel·lícules, directores, personatges i estrelles de referència de totes les categories del setè art.

alt

Pectoral basat en 'Metropolis' (Núria Suñé)

 

alt

Collar fluorescent a l'obscuritat basat en 'Avatar' (Cesc Mascort)

 

Amb aquest acte es va clausurar el curs lectiu 2017/218, comptant amb la participació de 40 alumnes. Entre les peces presentades, els assistents van poder veure una selecció de joies molt diverses inspirades en alguns dels grans clàssics de la cinematografia, com la peça pectoral de Núria Suñé del robot de la pel·lícula 'Metròpolis'; el collaret de Cesc Mascort en homenatge a 'Avatar'; el conjunt format por collaret i pendents de Mirta Gil creat pensant en 'Els Ocells' de Hitchcock; 'Lawrence d'Aràbia' rememorat pel collaret d'Anna Brillas, i el pectoral articulat d'Alba Domingo inspirat en 'The Cube', entre moltes altres.

 

alt

Membres del JORGC durant l'acte: d'esquerra a dreta, Joan Ignasi Moreu, director; Alex Riu, President del JORGC; Oscar Pascual, President de la Secció de Fabricació; Núria Serret, responsable de l'Escola JORGC; coc Ambrosoli, professora de l'Escola i vocal del JORGC; i David Vendrell, vicepresident i amfitrió de l'acte com a propietari d'UNION SUÏZA - MISUI.

 

El Col·legi vol agrair especialment a la firma UNIÓN SUIZA / MISUI la seva cooperació continua, que va permetre que les joies dels alumnes realment estiguessin en un marc de pel·lícula.

alt