Àrea col·legiats

Notícies

ENTRADES GRATUITES PER BCNJOYA 22-25 SETEMBRE

ENTRADES GRATUITES PER BCNJOYA 22-25 SETEMBRE

Noticies - Noticies JORGC

PRIVILEGIS PER A COL·LEGIATS – ENTRADES GRATUÏTES

Els col·legiats (recordeu d'haver entrat a la web del JORGC amb el vostre nom d'usuari i la vostra clau) poden descarregar-se la seva invitació gratuïta a la web del JORGC. Això representa un estalvi de 25 € respecte la compra a taquilla, La invitació per als col•legiats permet l'acreditació on-line gratuïta, sense haver de fer cues a les taquilles. Per a això, necessiteu primer el codi promocional especial del JORGC que trobareu a aquest fitxer:

icon Codi JORGC per Invitacio BCNJoya 2018

Alternativament, podeu contactar amb el JORGC per demanar el codi promocional per mail o per telèfon.

 

 

Un cop tingueu el codi (que també podeu demanar per telèfon), entreu-lo a la següent web : https://registration.firabarcelona.com/#/tickets/selection. o obrint aquest fitxer (versió catalana i castellana).

icon Acreditacio JORGC BCNJoya 2018 (català)    icon Acreditacion JORGC BCNJoya 2018 (castellano)

 

BCNJOYA - EXPOHOGAR ens informa dels següents punts destacats:

  • més de 120 empreses representatives del sector les que presentaran les seves novetats per a la temporada de Nadal (llistat d'expositors clicant aquí)
  • Espai SEE- Special Expert Even: un espai d'activitats i conferències realitzades per reconeguts experts pensades per millorar la competitivitat dels nostres visitants. Cliqueu aquí per veure el programa

La propera edició es celebrarà al Recinte Montjuïc. Un gran espai, amb una ubicació excepcional i molt ben comunicat. Cliqueu aquí per descomptes en allotjament i en viatges.

BCN JOIA és fa conjuntament amb EXPOHOGAR, que permet veure les novetats dels sectors de regal, decoració, bijuteria, complements de moda i BCNJoya.
• Entrada: c/ Lleida
• Horaris: 10.00 a 19.30 hrs (17.00 darrer dia)

alt