Àrea col·legiats

Notícies

EL JORGC US INVITA A LA SEVA FESTA "VERMUT AMB DIAMANTS"

Noticies - Noticies JORGC

alt

 

El Sant Eloi del 2017 va tenir per part del Col·legi una celebració especial - el "networking & cervesa" a la  Fàbrica DAMM. Atenent a les peticions que ens van arribar de que aquest tipus d'actes es repetissin amb més freqüència, el JORGC ha decidit donar la benvinguda a l'estiu amb una nova trobada oberta a tot el sector català de joieria, rellotgeria, orfebreria i gemmologia. Una trobada lúdica, però a la que al mateix li hem donat un cert contingut de difusió i taula oberta.

Us convidem a trobar-vos amb els vostres companys de professió de manera informal, a la trobada "VERMUT AMB DIAMANTS", el dia 2 de juliol, a partir de les 12.30 hrs. Fent un vermut mentre escoltem els diferents punts de vista d'una realitat que impactarà al sector de la joieria: Diamants naturals vs diamants de laboratori. Diferents experts, opinaran i defensaran els avantatges i els inconvenients dels dos tipus de diamants en una taula rodona.

Per tant, el dia 2 de juliol, al migdia, tindrem tertúlia, converses, pica-pica, begudes i sorteig al gòtic Palau Dalmases de Barcelona,  al carrer de Montcada, 20.

Col·laboren: Vermut IRIS, BONDIAMANT

alt 

 

 

 

Agraïments: