Àrea col·legiats

Notícies

DOCUMENT PER RECLAMAR EL ITP PAGAT PER COMPRA VENDA DE JOIES I METALL PRECIÓS

DOCUMENT PER RECLAMAR EL ITP PAGAT PER COMPRA VENDA DE JOIES I METALL PRECIÓS

Noticies - Noticies JORGC

 Fa un mes el JORGC và avisar de que finalment s'havia validat definitivament la posició del Col·legi: el Tribunal Econòmic Administratiu Central (TEAC) va declarar que les compres a particulars de metalls preciosos NO havien de tributar per Impost de Transmissions Patrimonials, en contra de les pretensions de l'Agència Tributària de Catalunya (podeu veure l'anàlisi d'aquest tema a la web del Col·legi clicant aquí: resolució del TEC)

Donat que són moltes les empreses del sector que voluntàriament o per l'actuació de l'Agència han pagat indegudament aquest impost, la recomanació del Col·legi és clara:

Si s'ha pagat ja quantitats per aquest concepte, cal exigir a l'ATC la seva devolució

 

Per facilitar-vos aquest tràmit, els assessors legals i fiscals del Col·legi han preparat un formulari standard per procedir a demanar la "devolució d'ingressos indeguts".

PODEU DESCARREGAR-VOS  EL FORMULARI PER A RECLAMAR EL RETORN DEL ITP clicant aquí:  icon JORGC Model devolució ingressos indeguts ITP (132.79 kB) (només si heu entrat a la web amb el vostre codi i clau d'accés, o podeu demanar-lo a la gestoria fiscal del JORGC).

Si desitgeu que la firma DIGESTUM s'encarregui de tots els tràmits podeu contactar amb el Sr. Vicente Torralba ( Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessiteu que el JavaScript estigui habilitat per a mostrar-la , 93 265 78 44, cost 350 €).


 

Restem a la vostra disposició per a aclarir els dubtes existents i ajudar-vos en la gestió de la resposta dels requeriments rebuts, trucant a l'Assessoria Fiscal del JORGC (tel 93-217.05.16).