Àrea col·legiats

Notícies

Dimarts 5 de maig, 10.30 - 12.00 hrs. TROBADA ONLINE SOBRE LES MESURES DE PREVENCIÓ PER REOBRIR ELS NEGOCIS DE JOIERIA I RELLOTGERIA

Dimarts 5 de maig, 10.30 - 12.00 hrs. TROBADA ONLINE SOBRE LES MESURES DE PREVENCIÓ PER REOBRIR ELS NEGOCIS DE JOIERIA I RELLOTGERIA

Noticies - Noticies JORGC

S'acaba de plantejar el calendari de les fases de l'anomenada "desescalada", que si es compleix permetrà una 1ª reobertura dels comerços detallistes de joieria i rellotgeria, i amb ells la reactivació de tallers, fabricants i industries afins. El JORGC ja ha posat a l'abast dels seus col·legiats un Protocol específic per aquest moment decisiu, desenvolupat per l'empresa Salut i Treball, el partner del Col·legi en matèria de Prevenció de Riscos Laborals.

Per conèixer-lo i preparar la reobertura des del punt de vista de la prevenció per a consumidors, clients i treballadors, us invitem a una trobada online per veure quins són els requeriments legals i les mesures a prendre, així com aclarir els dubtes que pugueu tenir.

Data: dimarts 5 de maig, de 10.30 a 12.00 hrs
Lloc: cliqueu aquí – trobada per la reobertura de joieries i rellotgeries
Podeu unir-vos a la reunió des del vostre ordinador, tablet o smartphone.
Clau d'accés: 479-555-477

Des del Col·legi i totes les seves àrees continuem treballant per a que les empreses, autònoms, professionals i treballadors del sector de la joieria, orfebreria, rellotgeria i gemmologia tingueu tot el suport possible, encara que tinguem totes les nostres oficines tancades. És el nostre compromís.

Esperem saludar-vos "virtualment" a aquesta xerrada, que representa també una forma de compartir forces i experiències entre tots els que fem Col·legi.